etusivu    oritalli    tammatalli    toiminta   I love adventures and I love looking for hidden treasures...

Grandefeltin kartanon mailla vallitsee päivä toisensa perää hyvin ruokittu kaaos, jonka päätähtinä keikaroivat toinen toisistaan kuin yö ja päivä erottuvat ratsuhevoset. Tallimme toiminta sijoittuu pääosin virtuaaliseen Suomeen, mutta koska kaikki virtuaalimaailman portit ovat avoinna, saattaa osa kasvateistamme syntyä myös esimerkiksi sisartiloillamme Saksassa tai Hollannissa. Hollannissa sijaitsevalle tilalle lähetetään toisinaan hevosia myös kilpailutukseen tai valmennettavaksi, Saksan tila ajaa lähinnä mahdollista vanhushevosten eläkekodin virkaa.

Ystävänpäivänä 2017 Grandefeltin portit avattiin virallisesti myös muulle maailmalle ja toiminta saatettiin aloittaa parin kuukauden salakähmäisen värjöttelyn jälkeen. Koska hevoskaartimme joukkoon mahtuu hyvin monenkirjavaa sakkia emme suostu lukeutumaan minkään tietyn rodun kasvattajaksi - edes silläkään uhalla, että puoliverisiä tallissamme asuu selkeä enemmistö.


bay Finnbeck A'tour
Quintessential

holst Bentley I
Quitessential

bay Thirteen Magna Carta I
Superior grade, KTK-III

holst Bramante J&K I
-

fwb Kaartin Eremenco III
-

fwb Gran Turismo XII IV
Superior grade

hann Marvellous Hydra IV
First champion

holst Cronstedt Thorfinn
Perfect

holst Silvester J&K I
Quintessential

hann Saeurstoff D'or II
Quality

fwb Grand Icecream Dream IV
First champion, KTK-III

fwb Pink Marlan IV
-

ox Faraon
Koulupainotus

amh Nugget
Valjakkopainotus

ish Alvar
Yleispainotus

Liia, VRL-11284 - Ota yhteyttä sähköpostilla!
ulkoasun suunnittelu & toteutus: Narie - piirretty grafiikka © www.amretasgraphics.com                  © GRANDEFELT                  virtuaalitalli // virtuaalihevonen