Kirsikkapöly

♡ KTK-II, SLA-I, VVJ-I, KRJ-I & ERJ-I

Virallinen nimi: Kirsikkapöly, "Kikka" Syntynyt: 3.8.2016 (15v.)
Rek.nro: VH17-018-0779 Rotu & sukupuoli: Suomenpienhevonen, tamma
Säkäkorkeus: 145 cm Väritys: Punarautias
Maahantuoja: leahiiii VRL-11523 Omistaja: Liia VRL-11284 & Vuorna
Painotus ja taso: Yleis, VaB, re 110cm, CIC1, Vaativa Saavutukset: KTK-II, SLA-I, VVJ-I, KRJ-I & ERJ-I

Myytävien hevosten joukossa liihottava Kirsikkapöly eli Kikka kiinnitti huomioni oitis näyttävien liikkeidensä ja kauniin ulkomuotonsa ansiosta. Kikka näyttää juuri sellaiselta kuin suomenhevosen kuuluukin, eikä sen käytöksestäkään löydy mitään valitettavaa. Reipasta ja ahkeraa tammaa kuvailtiin nopeaoppiseksi ja motivoituneeksi nuoreksi ratsuksi, jonka kanssa pääsee varmasti loistamaan niin kisakentillä kuin näyttelykehässä.

Meidän Kikka on varmasti maailmankaikkeuden sydämellisin hevonen! Tammassa riittää silitettävää ja paijattavaa jokaiselle tallilaiselle ja jokaiselle päivälle eikä tämä halinalle tunnu saavan millään tarpeekseen rapsutuksista ja huomiosta. Kikan pää pilkistää karsinasta korvat hörössä ja kuin ilossa suin se ottaa vastaan jokaisen vieraan; Kikka rakastaa kaikkia ja kaikkea, eikä se häpeile sitä näyttää! Kaikki käsittely sujuu tamman kanssa kuin itsestään eikä se pane pahakseen edes kengittäjää tai eläinlääkärin syynäystä. Tamma on oiva opetushevonen myös aloitteleville harrastajille äärettömän kärsivällisyytensä ja rauhallisuutensa ansiosta. Taluttaessakin tamma kulkee ihmisen vierellä lauhkeana kuin lammas.

Tiedettiin jo Kikkaa ostaessa että tamma on oikea monitoimiponi. Hiukan jännitti ottaa vastuulleen tällainen useamman lajin suorittaja, mutta onneksi Kikka oli ehtinyt kisauraansa edellisellä omistajalla jo aloitellakin. Kenttäratsastuksen suhteen olivat omat taidot hiukan ruosteessa, mutta Kikka oli kieltämättä ihan täydellinen hevonen lähteä uudestaan herättelemään sisäistä kenttäratsastajaansa. Maastossa tamman kanssa saa kyllä aina olla melko huolettomasti - toki täytyy turvallisuus ja hevosmiestaidot pitää aina mukana, mutta Kikan kanssa ei tarvitse jännittää mitään ylimääräistä draamailua. Vesiesteet ja kaikki erilaiset tasot sekä puunkarahkat ylittyvät ilman pelkoa ja reippaasti. Vauhtia tammassa riittää melkein niin paljon kuin vain siltä uskaltaa pyytää, mutta jarrutkin ovat aina mukana.

Rataesteillä Kikka käyttäytyy edelleen oikein siivosti ja sen kanssa on melkeinpä haaste epäonnistua hypyissä. Tamma selviäisi varmaan hienosti ihan omin avuinkin, mutta ratsastajaa tietysti kuunnellaan herkeämättä. Nopeilla radoilla Kikka on kenties parhaimmillaan ketteryytensä ja vauhtinsa ansiosta. Sarjat tuottavat toisinaan eniten päänvaivaa ja niitä hypätessä täytyykin tamma pitää skarppina. Kouluratsastuksen suhteen Kikan kanssa aloiteltiin Helppo A -tasolta, mutta päästiin lopulta pykälää ylemmäs ja vaativalle tasolle kun huomattiin että kyllähän tammasta löytyy tässäkin lajissa potentiaalia enempäänkin. Koulutreenit täytyy Kikankin kanssa pitää aika monipuolisena, sillä vaikka se onkin motivoitunut ja yhteistyönhaluinen pieni työmyyrä, niin alkaapa senkin päässä surista jos samaa vanhaa toistetaan kerta toisensa jälkeen. Kevyesti askeltava Kikka on ilo silmälle ja ratsastajan mielelle, eikä sitä oikein voi tässäkään lajissa kuvailla kuin äärimmäisen miellyttäväksi ratsuksi.

Valjakkoa lähdettiin kokeilemaan tamman kanssa löysin rantein noviisilta tasolta, mutta edettiimpä tässäkin lajissa lopulta vaativalle tasolle. Ajettaessa Kikka on hiukan haastavampi kuin selästä, eikä se tässä lajissa sovellu ihan kenelle tahansa. Käännöksissä täytyy olla skarppina ja mutkat jäävät helposti pitkiksi, eikä kaasukaan ole tässä lajissa se ihan ykkösjuttu. Huolellisesti ajettuna Kikka kuitenkin on menestynyt tässäkin lajissa hyvin, eikä luokkavoitoiltakaan ole vältytty. Maasto-osuus on ehkä se Kikan bravuuri luotettavuuden, ketteryyden ja kestävyyden ansiosta.

i. Pölypoika
SPH, 144 cm, vrn
ii. Nuohooja
SPH, 147 cm, rn
iii. Mustapekka
iie. Roisketäplä
ie. Tahmapusu
SH, 149 cm, vprt
iei. Rämeltäjä
iee. Puskapusu
e. Keksimetsän Nasu
SH, 150 cm, vprt
ei. Keksimonsteri
SH, 153 cm, vprt
eii. Makeanpelko
eie. Materialisti
ee. Piparminttukarkki
SH, 149 cm, rt
eei. Naseva
eee. Suklaahippupolku

ISÄ ♡ Pölypoika syntyi sekä isänsä että emänsä ensimmäisenä jälkeläisenä ja vastoin villeimpiäkään odotuksia se keräsi elämänsä aikana todella suurta menestystä niin kisakentillä kuin näyttelykehissä. Ori kantakirjattiin ensimmäiselle palkinnolle ja se keräsi loistavaa menestystä useammassa lajissa. Kouluratsuna Pölypoika keräsi mainetta upeiden liikkeiden ja kuuliaisuutensa ansiosta ja rataesteetkin ylittyivät ilman ongelmaa. Myöhemmin orin kokeili siipiään vielä kenttäratsunakin ja kotioloissa se työskenteli myös valjakon edessä. Valjakossa se ei koskaan lähtenyt kisaamaan sukupaineista huolimatta, sillä ikää alkoi jo siinä vaiheessa olla turhan paljon vaativaan lajiin. Luonteeltaan Pölypoika oli rauhallinen, nöyrä ja rehellinen ratsu. Ennen kuolemaansa ori sai yhteensä kahdeksan jälkeläistä, jotka kaikki myöhemmin ovat olleet todella haluttua jalostusmateriaalia.

ISÄNISÄ ♡ Nuohooja oli etenkin kouluratsastuksen ja valjakkoajon saralla kunnostautunut 147cm korkea ruunikko suomenpienhevosori, jolta sen orijälkeläinen Pölypoikakin on suurin osin perinyt komean ulkonäkönsä. Nuohooja polveutuu kasvattajalleen tärkeästä orista Mustapekasta, joten ori on ollut omistajalleen hyvin tärkeässä asemassa koko elämänsä ajan. Luonteeltaan Nuohooja on todella energinen ja tätä myöten myöskin hiukan hankala käsiteltävä. Ratsuna ori tarvitsee paljon monipuolista treeniä jotta pahimmasta häseltämisestä päästään yli. Kisakentillä Nuohooja on niittänyt oikein hyvää menestystä ja lisäksi se on kantakirjattu toisella palkinnolla. Pölypojan lisäksi orille on syntynyt kaksi jälkeläistä sen siirryttyä jalostuskäyttöön.
ISÄNEMÄ ♡ Tahmapusu oli kaunis vaalenapunarautias juuri ja juuri hevosmittoihin yltänyt tamma, joka hyväksyttiin kantakirjaan toisella palkinnolla. Näyttelykehien lisäksi tamma tunnettiin myös kouluradoilta, mutta esteitä Pusulla ei juurikaan hypätty paitsi kotioloissa. Ujopiimän maineen saanut tamma lopetti kisauran melko lyhyeen ja siirtyi viettämään rauhallisempaa elämäntyyliä. Tamma varsoi kolme kertaa ja sen kaikki jälkeläiset ovat kisanneet enemmän tai vähemmän lähinnä kouluratsastuksen parissa. Pusu lopetettiin vanhuuden tuomien jalkavaivojen vuoksi 22-vuoden ikäisenä.

EMÄ ♡ Keksimetsän Nasu edustaa menestyksekkäästi vanhaa ja tunnettua suomenhevoskasvattajaa, jonka hevoset ovat aina pärjänneet hienosti kisakentillä lajista riippumatta. Nasu on kantakirjattu toisella palkinnolla ja sen palkintokaappi pursuaa palkintoja niin rataesteiltä, koulukentiltä, kenttäratsastuksesta kuin valjakkoajostakin. 150cm korkea vaaleanpunarautias omaa loistavan hyppytyylin ja koulukentillä se jaksaa hioa samojakin liikkeitä niin pitkään kuin tarvis. Kenttäratsuna kestävä ja rohkea tamma toimi kärryjenkin edessä hienosti, vaikka omat haasteensa tässäkin hevosessa oli. Todella hieno urheiluhevonen, jonka jälkeläisetkin ovat potentiaalisia useamman lajin suorittajia.

EMÄNISÄ ♡ Vitsiniekka oli melko raamikas voikko hevosori, jonka käsittelijältä vaadittiin roimasti niin päättäväisyyttä kuin hevosmiestaitojakin. Vitsiniekka ei ollut se tallin helpoin hevonen käsiteltävänä, mutta kisaratsuna ori oli vailla vertaa. Oikeanlaisen käsittelijän kanssa Vitsiniekka pärjäsi loistavasti erilaisissa tilanteissa ja olosuhteissa - eikä sitä saanut hermostumaan sitten niin millään. Ratsuna vahva ja reipas hevonen, joka tarvitsi itselleen ehdottomasti osaavan kuskin. Muutamia kertoja myös näyttelykehässä tuomareita ihastuttanut Vitsiniekka herätti tammanomistajien huomion helposti ja se olikin aikanaan hyvin suosittu jalostusori. Ori menehtyi vanhuudenvaivoihin ollessaan 28-vuotias.
EMÄNEMÄ ♡ Piparminttukarkki oli kaunis rautias, lähinnä näyttelykehiä kierrellyt ratsu, joka hankittiin sukunsa siivin lähinnä rikastuttamaan omistajansa hevoskasvatusta ja luomaan uusia linjoja. Minttu oli luonteeltaan rauhallinen ja herttainen tamma, juuri sopiva opetusratsu pienemmillekin harrastajille. Ratsuna miellyttävä ja kaunisliikkeinen, mutta kisakentille tamman kanssa ei silti koskaan lähdetty. Minttu varsoi yhteensä viisi kertaa, jonka jälkeen se siirtyi täyspäiväiselle eläkkeelle.

Jälkeläisinfo

Kirsikkapöly on rajoitetusti käytettävissä suomenhevosjalostukseen tuontisukuisille oreille.

 2.1.2018 o. Vähäpellon Ruhtinas KTK-I
14.2.2018 o. Vuornan Tomuturpa KTK-II
4.10.2018 t. Vuornan Inkiväärisumu KTK-III & SLA-I

Päiväkirjamerkinnät ja valmennukset

16.12.2017 - Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Liia
"Hei apua kato nyt mikä täälläkin on", huhilin kiihtyneenä Pajua ympäri Vähäpellon myyntitallia. Oltiin rynnätty paikanpäälle heti kun kuultiin, että Vähäpellossa tulisi myyntiin muutamia jo kisanneita ja vanhempia ratsuja, joiden joukossa komeili toinen toistaa upeampia tammoja. Tammapulasta meillä Vuornassa kärsitään ihan jatkuvasti, mutta onneksi ollaan nyt alkutalven aikana onnistuttu lisäämään hyvällä tahdilla valikoimaa myös tammojen suhteen. Vähäpellon myytävistä hevosista ylivoimaisesti ja täysin huomioni varasti Kirsikkapöly. Yleispainotteisesti koulua, esteitä, kenttää ja valjakkoa kisannut hevostamma oli jo ihan valmista kauraa pelkkään jalostuskäyttöön, eikä tamman ulkomuodossa saati luonteenlaadussakaan ollut mitään valittamista. Kun koeratsastukset oli tehty, olin takuuvarma että tästä hevosesta tulisi meille täydellinen uusi siitostamma. Ja kaikeksi onneksi Vähäpellosta oltiin tamma meille halukkaita myymään ja niin tämäkin lauantai aamupäivä muuttui taas kertaheitolla uuden hevosen muuttopäiväksi ja kaiken järjestämiseksi. Kirsikkapöly on hurjan kaunis kevytrakenteinen hevonen josta urheilullisuus suorastaan hohkaa ulospäin!

8.1.2018 - Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Liia
Kikka on kotiutunut oikein hyvin tänne meille Vuornaan ja nyt kun on alkujärkytyksestä jo selvitty, on aika alkaa paneutua tähänkin hevoseen hiukan paremmin. Ollaan tietysti tutustuttu ja puuhailtu yhdessä, mutta liinassa ei olla vielä kertaakaan koitettu liikkua. Niinpä talutin Kikan aitaukseen ja lähdettiin kokeilemaan miten yhteistyö tällä saralla pelasi. Kikka selvästi tiesi mitä siltä odotettiin ja se liikkuikin oikein nätisti eteen. Ravissa tammalla on ajoittain hiukan turhankin paljon vauhtia, samoin kun päästin ympyrää isommaksi ja kannustin tamman laukkaan. Kikka hypähti eteen sellaisella voimalla että hiukan jopa säikähdin. Rauhoittelin hiukan sen menoa kunnes oli hyvä tempo päällä ja annoin sen hetken laukata energiaansa pois molempiin suuntiin. Juoksutuksen jälkeen sain mestarillisen idean päästää Kikka edellisen käyttäjän jäljiltä jääneen irtohypytyskujan pariin. Laskin hiukan esteitä turvallisemmalle tasolle ja pyysin Pajun avuksi tammaa lähettämään. Alkuunsa Kikka oli hiukan ällikällä lyöty, mutta hetken korskunnan ja uuden yrityksen jälkeen se ymmärsi että ihan todella nyt ylitettäisiin esteitä. Ja hui millaisilla loikilla niitä mentiinkään! Silmä pyöreänä vahtasin hevosen hurjaa menoa ja totesin vain mielessäni että miten tuonne selkään edes uskaltaisi kavuta? Kaikki esteet ylittyivät ihan turvallisesti eivätkä puomit pudonneet. Kikalla näytti kaikesta huolimatta olevan todella hauskaa, joten jatkettiin tätä huvittelua vielä hetki ennen kuin palattiin takaisin talliin kunnon harjaustuokion pariin!

14.2.2018 - Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Liia
Oi että! Tänään - juuri sopivasti ystävänpäivänä - Kikka varsoi ensimmäisen varsansa meidän kasvatusliitteen alle! Aiemmalla omistajalla Vähäpellossa tammalla on jo yksi orivarsa, josta on kyllä varttunut vähintäänkin upea nuori hevonen. Nyt päästiin sitten ihastelemaan juuri syntynyttä orivarsaa, joka on perinyt isänsä Havukuisman hauskan herasilmän, mutta muilta osin varsa muistuttaa kyllä huomattavasti enemmän emäänsä! Saa nähdä, jääkö varsa pienhevosmittoihin vai karauttaako emänsä ohitse. Nimen kanssa pähkäiltiin taas aikamme, kunnes orivarsa päätettiin ristiä Tomuturvaksi. Kikka on ihanan lempeä ja tarkkavainen emätamma, eikä se päästä pienokaista hetkeksikään silmistään. Tamma päästi auliisti tarkastamaan varsan voinnin mutta kaksikko jätettiin rauhaan heti kun kumpikin todettiin hyvinvoiviksi.

8.4.2018 - Kouluvalmennus, valmentajana Otto (Liia)
Myhäilin tyytyväisenä kaaratessani jälleen autollani Vuornan pihaan. Tänään valmentaisin Liiaa ja suhteellisen uutta tammaa Kikkaa, jota olinkin viime kerroillani ihastellut. Aurinko paistoi ja keyvyt tuulenvire kutitteli poskilla. Maneesille saapuessani ratsukko oli jo päässyt alkulämpöjen pariin. Seurailin hetken sivummalta hevosta joka ravasi rennolla, pitkällä askeleella ja näytti eittämättä todella hyvältä. Tuttuun tapaan aloittelimme pysähdyksillä, volteilla ja siirtymisillä. Myöhemmin alettiin treenaamaan ravin nostoa suoraan pysähdyksestä, joka osoittautui lasten leikiksi Kikalle; virheetön suoritus sai Liian myhäilemään tyytyväisenä ja minut kyhäilemään juoniani ratsastajan varalle sitten lopputunnista, hah! Treenasimme aikamme väsitöjä, jotka sujuivat alkuunsa hiukan vaihtelevasi; tamma oli selvästi viettänyt hetken lomaa, sillä se tuntui taipuvan mitä ihmeellisimpiin asentoihin väistöjen aikana ja ohjeistin Liiaa kulloin minkäkin avun läpiviemisestä. Kun oltiin aikamme sotkettu niin saatiin lopulta tammasta esille oikein nättejä väistöjä käynnissä. Ravissa tamma liikkui aluksi turhan reippaasti eteen eikä väistöistä sen takia tullut mitään, mutta Liian hidastettua vauhtia alkoi tämäkin sujua. Laukkatyöskentelyssä treenattiin keskilaukkaa. Alkuunsa jouduin huomauttamaan Liiaa myötäämään hiukan enemmän jotta Kikka saisi päätään hitusen laskettua. Huomasin, että tamma laski laukan aika helposti raviin tehtävän aikana, joten kehotin Liiaa istumaan syvemmällä saulassa ja pitämään pohkeet jatkuvasti kiinni hevosen kyljissä. Treeniä ja treeniä, vihdoin tämäkin sujui todella hienosti, jes! Kun oli aika loppuverkkojen ilmoitin, että Liia voisi nostaa jalustimet kaulalle ja lämpimikseen mennä reipasta kevyttä ravia näinkin. Sain pahoja katseita osakseni, mutta ratsastaja teki kuten pyysin.

KRJ:n alaisissa kouluratsastuskisoissa 42 sijoitusta

05.05.2017 Hervanta, Helppo A, 3/30
06.05.2017 Hervanta, Helppo A, 4/30
07.05.2017 Hervanta, Helppo A, 2/30
08.05.2017 Hervanta, Helppo A, 5/30
01.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 3/30
02.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 4/30
03.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 1/30
03.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 1/30
03.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 3/30
06.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 5/30
11.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 3/30
16.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 3/30
17.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 3/30
18.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 4/30
20.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 5/30
20.05.2017 Vähäpelto, Helppo A, 2/30
01.05.2017 Iowa, Helppo A, 5/30
11.05.2017 Iowa, Helppo A, 3/30
15.05.2017 Iowa, Helppo A, 3/30
15.05.2017 Iowa, Helppo A, 4/30
16.05.2017 Iowa, Helppo A, 4/30
18.05.2017 Iowa, Helppo A, 3/30
20.05.2017 Iowa, Helppo A, 3/30
14.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 4/40
15.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 3/40
16.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 4/40
17.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 6/40
21.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 2/40
22.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 1/40
25.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 6/40
26.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 2/40
28.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 3/40
30.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 6/40
03.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 4/40
03.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 3/40
05.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 3/40
06.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 4/40
10.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 4/40
12.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 5/40
14.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 2/40
15.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 2/40
16.05.2017 Teilikorpi, Vaativa B, 2/40

ERJ:n alaisissa esteratsastuskisoissa 44 sijoitusta

02.05.2017 Zurück, 110cm, 1/30
05.05.2017 Zurück, 110cm, 5/30
07.05.2017 Zurück, 110cm, 5/30
11.05.2017 Zurück, 110cm, 1/30
12.05.2017 Zurück, 110cm, 1/30
15.05.2017 Zurück, 110cm, 1/30
20.05.2017 Zurück, 110cm, 5/30
22.05.2017 Zurück, 110cm, 3/30
24.05.2017 Zurück, 110cm, 1/30
28.05.2017 Zurück, 110cm, 5/30
01.05.2017 Kingsfall, 100cm, 3/30
02.05.2017 Kingsfall, 100cm, 1/30
08.05.2017 Kingsfall, 100cm, 3/30
13.05.2017 Kingsfall, 100cm, 3/30
15.05.2017 Kingsfall, 100cm, 1/30
16.05.2017 Kingsfall, 100cm, 2/30
19.05.2017 Kingsfall, 100cm, 1/30
20.05.2017 Kingsfall, 100cm, 1/30
12.05.2017 Teilikorpi, 110cm, 6/40
14.05.2017 Teilikorpi, 110cm, 2/40
15.05.2017 Teilikorpi, 110cm, 3/40
17.05.2017 Teilikorpi, 110cm, 2/40
21.05.2017 Teilikorpi, 110cm, 6/40
23.05.2017 Teilikorpi, 110cm, 2/40
25.05.2017 Teilikorpi, 110cm, 6/40
26.05.2017 Teilikorpi, 110cm, 5/40
27.05.2017 Teilikorpi, 110cm, 6/40
27.05.2017 Teilikorpi, 110cm, 2/40
29.05.2017 Teilikorpi, 110cm, 4/40
06.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 2/30
13.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 1/30
15.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 5/30
18.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 2/30
20.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 4/30
24.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 5/30
26.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 4/30
27.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 4/30
27.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 3/30
28.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 1/30
30.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 3/30
01.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 3/30
08.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 3/30
09.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 3/30
10.06.2017 Mörkövaara, 100cm, 1/30

KERJ:n alaisissa kenttäratsastuskisoissa 46 sijoitusta

08.05.2017 Sugar & Spice Shetlands, CIC1, 2/30
21.05.2017 Sugar & Spice Shetlands, CIC1, 3/30
26.05.2017 Sugar & Spice Shetlands, CIC1, 4/30
12.05.2017 Tuiskula, CIC1, 5/30
17.05.2017 Tuiskula, CIC1, 3/30
25.05.2017 Tuiskula, CIC1, 3/30
26.05.2017 Tuiskula, CIC1, 2/30
01.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 1/30
03.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 5/30
04.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 3/30
12.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 1/30
13.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 2/30
16.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 1/30
17.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 4/30
18.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 1/30
20.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 2/30
25.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 3/30
26.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 5/30
30.05.2017 Hunajamäki, CIC1, 1/30
17.05.2017 Mörkövaara, CIC1, 4/30
02.05.2017 Hengenvaara, CIC1, 1/31
05.05.2017 Hengenvaara, CIC1, 3/31
07.05.2017 Hengenvaara, CIC1, 5/31
09.05.2017 Hengenvaara, CIC1, 2/31
11.05.2017 Turmeltaja, CIC1, 5/30
12.05.2017 Turmeltaja, CIC1, 4/30
17.05.2017 Turmeltaja, CIC1, 5/30
15.05.2017 Iowa, CIC1, 5/30
17.05.2017 Iowa, CIC1, 4/30
18.05.2017 Iowa, CIC1, 4/30
21.05.2017 Iowa, CIC1, 4/30
05.06.2017 Turmeltaja, CIC1, 2/30
11.06.2017 Turmeltaja, CIC1, 4/30
05.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 4/30
06.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 1/30
09.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 4/30
06.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 5/30
09.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 5/30
12.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 2/30
18.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 1/30
19.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 2/30
20.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 1/30
21.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 2/30
22.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 2/30
24.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 1/30
25.06.2017 Mörkövaara, CIC1, 1/30

VVJ:n alaisissa valjakkoajokisoissa 62 sijoitusta

07.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 3/30
11.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 1/30
13.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 2/30
18.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 2/30
20.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 1/30
25.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 3/30
25.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 1/30
26.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 4/30
27.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 2/30
27.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 1/30
28.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 1/30
30.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 4/30
04.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 3/30
04.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 1/30
06.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 4/30
12.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 3/30
12.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 2/30
16.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 4/30
19.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 5/30
01.06.2017 Vähäpelto, Noviisi, 5/30
04.06.2017 Vähäpelto, Noviisi, 2/30
08.06.2017 Vähäpelto, Noviisi, 5/30
11.06.2017 Vähäpelto, Noviisi, 5/30
19.06.2017 Vähäpelto, Noviisi, 3/30
20.06.2017 Vähäpelto, Noviisi, 3/30
11.05.2017 Teilikorpi, Noviisi, 3/30
05.06.2017 Mörkövaara, Noviisi, 5/30
06.06.2017 Mörkövaara, Noviisi, 1/30
08.06.2017 Mörkövaara, Noviisi, 4/30
04.06.2017 Pirunkorpi, Vaativa, 5/30
04.06.2017 Pirunkorpi, Vaativa, 5/30
06.06.2017 Pirunkorpi, Vaativa, 5/30
10.06.2017 Pirunkorpi, Vaativa, 2/30
14.06.2017 Pirunkorpi, Vaativa, 4/30
15.06.2017 Pirunkorpi, Vaativa, 4/30
20.06.2017 Pirunkorpi, Vaativa, 1/30
20.06.2017 Pirunkorpi, Vaativa, 5/30
24.06.2017 Pirunkorpi, Vaativa, 5/30
01.06.2017 Varjon Oriasema, Vaativa, 1/30
01.06.2017 Varjon Oriasema, Vaativa, 5/30
07.06.2017 Varjon Oriasema, Vaativa, 4/30
08.06.2017 Varjon Oriasema, Vaativa, 5/30
17.06.2017 Varjon Oriasema, Vaativa, 5/30
20.06.2017 Varjon Oriasema, Vaativa, 4/30
21.06.2017 Varjon Oriasema, Vaativa, 5/30
22.06.2017 Varjon Oriasema, Vaativa, 1/30
26.06.2017 Varjon Oriasema, Vaativa, 3/30
30.06.2017 Varjon Oriasema, Vaativa, 1/30
30.06.2017 Varjon Oriasema, Vaativa, 5/30
03.06.2017 Elfengård, Vaativa, 2/30
04.06.2017 Elfengård, Vaativa, 5/30
10.06.2017 Elfengård, Vaativa, 5/30
10.06.2017 Elfengård, Vaativa, 1/30
11.06.2017 Elfengård, Vaativa, 2/30
13.06.2017 Elfengård, Vaativa, 4/30
14.06.2017 Elfengård, Vaativa, 2/30
16.06.2017 Elfengård, Vaativa, 5/30
17.06.2017 Elfengård, Vaativa, 3/30
18.06.2017 Elfengård, Vaativa, 2/30
23.06.2017 Elfengård, Vaativa, 3/30
25.06.2017 Elfengård, Vaativa, 4/30
30.06.2017 Elfengård, Vaativa, 5/30

Näyttelymenestys
30.11.2018 VSR Rotunäyttelyt : II-palkinto
31.7.2019 VSR Rotunäyttelyt : II-palkinto

Suomenhevosten ylimääräinen kantakirjatilaisuus 31.3.2018
Kikka kantakirjattiin ylimääräisessä kantakirjatilaisuudessa toisella
palkinnolla pistein 19 + 18 + 18 + 19 = 74p., KTK-II

Suomenhevosten laatuarvostelutilaisuus 20.6.2020
Kirsikkapöly palkittiin kesäkuun tilaisuudessa ensimmäisellä
palkinnolla pistein 14 + 21 + 22 + 20 + 15 = 92p. SLA-I

Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuus 15.6.2020
Kikka palkittiin kesäkuun tilaisuudessa ensimmäisellä
palkinnolla pistein 7 + 40 + 20 + 20 + 15 = 102p. KRJ-I

Valjakkoajojaoksen laatuarvostelutilaisuus 30.6.2020
Palkittiin kesäkuun tilaisuudessa ensimmäisellä
palkinnolla pistein 6,5 + 40 + 20 + 20 + 15 = 101,5p. VVJ-I

Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuus 30.6.2020
Kirsikkapöly palkittiin kesäkuun tilaisuudessa ensimmäisellä
palkinnolla pistein 7,5 + 40 + 20 + 20 + 15 = 102,5p. ERJ-I

TÄMÄ ON VIRTUAALIHEVONEN
ulkoasu © Cery 2015 - otsikon kuvat © scirlin & Sanna H. (farleighacres1@gmail.com) - piirretty grafiikka © www.amretasgraphics.com
muu © Vuorna 2015