Pääsivu Ponitammat Poniorit Kasvatustoiminta

Burbacka

Pajulta saamani vastaus esittämääni kysymykseen pitäisikö meidän perustaa shetlanninponeille oma pieni tila keskelle tuntematonta Ruotsin maaseutua, oli melko selkeällä ja kipakalla äänellä huudettu "EI". Vähästä ei ponityttö kuitenkaan lannistu ja pitkällisen (lukuisilla pitsoilla ja Ben&Jerry's -jäätelöillä höystetyn) väsytystaktiikan jälkeen sain kuin sainkin Pajun lopulta vakuutettua siihen, että kyllä meidän karvapallot tarvitsevat ihan tosissaan oman söpön pikku luukkunsa. Ponit muuttivat uuteen kotiinsa kesällä 2018, mutta talli saatiin varsinaisesti avattua vasta marraskuun loppupuolella.

Burbackan maapläntti tallinsa ja suloisen tupansa kera on aivan ihastuttava klassinen maalaisidyllinen ympäristö Österlenissä. Turhaa stressiä ei oteta ja tavoitteellisen kilpailuttamisen vastapainoksi ponien kanssa puuhaillaan vapaa-aikana mahdollisimman paljon myös luonnollisen hevosmiestaidon avulla. Lähinnä me kuitenkin pidetään hauskaa ja opetetaan kaupunkilaista Pajua maalaiselämän saloihin!

♡ Liia @ VRL-11284

Muita shetlanninponikasvattajia

Maybeck StudWyat ShetlandsWalnut Grove ShetlandsHusgård Stud
♡ Sivuilla yhteensä kotisivut käyntiä 21.11.2018 jälkeen.

25.2.2019: Helmikuun ponikantakirjassa palkittiin kaksi meidän poneista; Nuggetini peräti ensimmäisellä palkinnolla ja kasvattimme Disco Nut kolmannella palkinnolla. Disco Nut on ensimmäinen kantakirjassa tai laatuarvostelussa palkittu kasvattimme, jee! Myös kasvattimme Haffny tavoitteli kantakirjapalkintoa mutta se jäi kolmen pisteen päähän. Helmikuussa meille on muuttanut myös kaksi uutta ponia; miniori Rakki sekä voikko komistus Karuso.

Web design © Milja (taustakuva & piirretty grafiikka © http://www.amretasidik.com)
Tämä on virtuaalitalli - A sim game stable