Burbacka

etusivu ponitammat poniorit kasvatustoiminta

Valyrian Pandurkutsumanimeltään "Panda"
minishetlanninponiori, rautias, 82cm
syntynyt 7.1.2021 Iso-Britanniassa, 4-vuotias
rekisterinumero VH21-017-0087

kilpailee valjakkoajossa (noviisi)

Omistaja Liia VRL-11284 Burbacka
Kasvattaja Valyrian Shetlands

Pandur on meidän kauan haaveilema ensimmäinen kotiin jäävä jälkeläinen Rakista, jolle ei omista poneista tuntunut löytyvät sopivaa tammaa sitten niin millään. Pitkien etsintöjen jälkeen sopiva puolisoehdokas löytyi lopulta brittiläiseltä tallilta Valyrianista. Vaikka alunperin täältä Ruotsista kotoisin oleva Miira ei luonteensa puolesta todellakaan osoittautunut miksikään unelmaponiksi, säväytti tamma suloisella ulkomuodolla ja kauniilla värityksellään. Ja koska tamma nyt vaan sattuu olemaan hiukan laiskanpuoleinen, niin ei me sille rukkasta vain siitä hyvästä näytetä! Loppujen lopuksi ollaan enemmän kuin tyytyväisiä tammavalintaan, sillä kaksikon varsasta tuli aivan upea persoona ja se istuu ihan täydellisesti meidän talliporukkaan!

Panda onnistuu paksun tukkansa kera keräämään tarhasta varmasti jokaisen tarjolla olevan risun ja roskan mukaansa. Orin harjaamisessa vierähtääkin usein hiukan pidempi tovi, mutta se ei haittaa, sillä Panda nauttii harjauksesta. Mahan alta poni hiukan kutisee, joten hoitajalla on hyvä olla riuskat otteet ja kova harja käytössään. Muutenkin käsiteltäessä mukava Panda onnistuu kyllä hurmaamaan suloisella ulkomuodollaan, eikä sen suosio pienestä koosta huolimatta rajaudu pelkästään lapsiin, vaan sen fanijoukkoon kuuluu rutkasti myös aikuisia!

Sukutaulu

i. Ch, KTK-II
Somerset Pendragon
83cm, rt
ii. Somerset Papi
84cm, rt
iii. Somerset Pascal
iie. M&M Emi
ie. Bubblelouisa
84cm, rnhkko
iei. Lucky Lucas
iee. Billabong

e. KTK-III
Skölgards Miira
81cm, rnhkko
ei. Jonny of Ronsten
83cm, rt
eii. Jamie of Ronsten
eie. Yronwood Lady Lalinda
ee. Qeberg Martina
78cm, hrkko
eei. Smerups Uranus
eee. Pretty Pink Unicorn

Jälkeläiset

22.11.2018 o. - emä - omistaa -

Kilpailukalenteri & Saavutukset

Pandur aloittaa kisaamisen keväällä 2021 VVJ:n alaisissa valjakkokisoissa

Näyttelymenestys

ei tuloksia

Arvokilpailut

ei tuloksia

Valjakkoajo / 0 sijoitusta

21.6.2018 Wyat Shetlands Vaativa - 3/40
25.6.2018 Wyat Shetlands Vaativa - 2/40

Valjakkoajo

12.7.2018 Wyat Shetlands Vaativa - 5/40
14.7.2018 Wyat Shetlands Vaativa - 5/40

Päiväkirja

Päiväkirjamerkintä

13/2/2021 Meille ei aikoihin ollut tullut vastaan juuri sopivaa miniponia, joten täytyi ihan tosissaan tarttua toimeen tämänkin asian suhteen. Alkuvuodesta huhuilin sopivaa tammaa meidän miniori Rakille ja ihana ehdokas löytyikin Valyrianista. Miira varsoi lopulta tammikuussa ihanan pienen oripojan, joka pitkän odotuksen jälkeen pääsi vihdoin tänään muuttamaan meille! Suomesta asti matkannut nuori poni oli matkan jäljiltä melkoisen väsynyt, mutta jaksoi silti käyttäytyä moitteetta. Saa nähdä millaisilla fiiliksillä poni on uudesta kodistaan kunnolla nukutun yön jäljiltä, mutta ainakin tänään se tuntui ottavan uuden karsinan ja uudet ihmiset hyvin vastaan. Heinäkin maittoi matkalaiselle ja lopulta Pandur jäi nuokkumaan rauhallisena karsinaansa. © omistaja

copyright © Burbacka 2021 / webdesign © VRL-02116 2021
Tämä on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen