Rustvallan Vuonohevoset

Pajulta saamani vastaus esittämääni kysymykseen pitäisikö meidän perustaa norjalaisille viikinkiponeille oma pieni tila oli melko selkeällä ja kipakalla äänellä huudettu "EI". Vähästä ei ponityttö kuitenkaan lannistu ja pitkällisen (lukuisilla pitsoilla ja Ben&Jerry's -jäätelöillä höystetyn) väsytystaktiikan jälkeen sain kuin sainkin Pajun lopulta vakuutettua siihen että kyllä meidän keesipäät tarvitsevat ihan tosissaan oman söpön pikku luukkunsa. Talliin muuttivat heti elokuussa 2017 tuontiorimme Nordfinn ja Tyko sekä kaksi nuorikkoa Skreia ja Rustikk.

Rustvallan maapläntti tallinsa ja suloisen tupansa kera on aivan ihastuttava klassinen maalaisidyllinen ympäristö. Turhaa stressiä ei oteta ja tavoitteellisen kilpailuttamisen vastapainoksi hevosilla ratsastetaan vapaa-aikana mahdollisimman paljon ilman varusteita. Lähinnä me kuitenkin pidetään hauskaa ja opetetaan stadilaista Pajua maalaiselämän saloihin!

♡ Liia @ VRL-11284


♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡


o. ♡ Krunas Nørdfinn
Tuontisukuinen
KTK-III

o. ♡ Rustbjørn
Tuontisukuinen
KTK-III

t. ♡ Liljekrona
Tuontisukuinen
KTK-II

o. ♡ Talvian Rustikk
Yksipolvinen
KTK-I

t. ♡ Frostin Skreia
Yksipolvinen
KTK-II

Kasvatustoiminta
Kasvattamamme viikinkiponit tunnistaa suloisen ulkomuodon ja valloittavan luonteen lisäksi etuliitteestä Rustvallan. Varsat lähtevät aina ensisijaisesti kilpaileviin koteihin joissa ne pääsevät myös jatkamaan sukuaan. Ostaessasi kasvattia, kirjoita ostotarjous näyttöineen ja tulevaisuudensuunnitelmineen suoraan sähköpostiin (krumelur.virt@gmail.com). Ollessasi uusi Rustvalla-keesipään omistaja, muista rekiseröidä varsa VRL:n hevosrekisteriin! Kasvattajanimeksi merkitään Rustvallan ja kasvattajaksi RUST7724. Jos kasvatista joutuu luopumaan, on se aina palautettava ensisijaisesti takaisin kasvattajalle.

Syntyneet Rustvallan kasvatit
♡ 26.8.2018 t. Rustvallan Lilla KTK-III (Krunas Nørdfinn x Liljekrona) om. Lykkelig

Myynnissä nuori vuonohevonen
(Lisätty myyntiin 16.11.2018)
10.11.2018 syntynyt ori/tamma Rustavallan R/S
Yksipolvinen, koulu- ja valjakkopainotteinen
Vanhemmilta kantakirjakelpoisuus
Isänä KTK-I palkittu ruunihallakko Talvian Rustikk
Emä on ruunikonhallakko tamma Frostin Skreia KTK-II
""

Web design © Milja (taustakuva © KENTAMA CC BY 2.0)
piirretty grafiikka © www.amretasgraphics.com
Tämä on virtuaalitalli - A sim game stable