Revolverivelho

♡ VIR MVA Ch, KTK-I, VVJ-I, KRJ-I & SLA-I

Virallinen nimi: Revolverivelho, "Vaakku" Syntynyt: 1.4.2018 (10v)
Rek.nro: VH18-018-0729 Rotu & sukupuoli: Suomenhevonen, ori
Säkäkorkeus: 167cm Väritys: Musta
Kasvattaja: Tuittulan Talli Omistaja: Liia VRL-11284 & Vuorna
Painotus ja taso: Yleis, Vaativa B, re 100cm & Vaativa Saavutukset: VIR MVA Ch, KTK-I, VVJ-I, KRJ-I & SLA-I

Like a giant hug!

Ponityttönä - ja muutenkin kaikkea pientä ja pörröistä rakastavana - tunsin alkuunsa jonkinsortin kauhua seistessäni Revolverivelhon vieressä. Ori oli silmissäni jättiläismäinen ja jotenkin yliluonnollinen; karva oli lyhyt ja kiiltävä, lihakset tulivat jäntevinä esille ja sen häntäkin oli silkkinen ja tasaisesti leikattu. Samaan aikaan tarhoissaan meidän muut suomenhevoset ja shetlanninponit pyörivät ympäriinsä paksuun mutaan peittyneinä ja takuiset harjat sojottaen. Musta ori tepasteli rauhattomana pitkin pihaa ja vaikutti todella itsetietoiselta ja varmalta hevoselta, saaden perhoset viipottamaan vatsassa itse kullakin. Syvemmän tutustumisen päätteeksi paljastui että Vaakkukin on kuitenkin ihan tavallinen hevonen - isokokoinen ehkä, mutta aivan yhtä ahkera ja rehellinen kuin muutkin.

Ei enää oikeastaan olla ihan varmoja miten Revolverivelho sai lempinimekseen Vaakku. Siitä ainakin ollaan varmoja että se menee heittämällä kärkeen meidän dorkimpien lempinimien sarjassa. Vaakku on meidän toinen "stadilainen heppa", samaiselta kasvattajalta kuin Puuteripilvikin ja se saavutti muutamassa päivässä hurjan suosion nuorimpien kävijöiden keskuudessa - lapset roikkuvat lähellä orin tarhaa ja ihastelevat sen komeaa ulkomuotoa. Vaakku onkin oikea kiiltokuvaponi, mutta eipä se kyllä luonteeltaankaan ole yhtään sen huonompi!

Tarhasta haettaessa Vaakusta saa pitää kiinni ihan tosissaan ja rystyset valkoisena jos siltä tuntuu, mutta lempeä ja kiltti ori köpöttelee kiltisti käsittelijänsä vieressä säässä kuin säässä. Tammojen lähettyvillä saa tietenkin oikeastikin olla tarkkana, mutta muutoin Vaakku on niin ihanan kiltti että oikein rinnasta ottaa! Harjaus ja varustaminen sujuvat vähintäänkin yhtä helposti ja mukavasti, korkeintaan kengittäminen saattaa joinain päivinä saada Vaakun suun mutrulle. Kengittäjä yrittääkin orin kanssa hoitaa hommat mahdollisimman ripeästi, ettei Vaakulle koidu otollisia tilaisuuksia alkaa rutista liian hitaasta palvelusta.

Tiedettiin oikeastaan jo Vakkua ostaessamme että orin kanssa tähdättäisiin myös valjakkokisoihin ja niinhän me tehtiin! Kisaurallaan Vaakulla on sijoituksia niin noviisilta kuin vaativaltakin tasolta ja se pärjäsi lajissa oikeastaan vieläkin paremmin mitä sukulaisten perusteella osattiin odottaa. Vaakku on ajettaessa mukavan reipas ja rento, sen kanssa pystyy harjoittelemaan kaikkia osuuksia olipa kuskina sitten kuinka kokenut hyvänsä. Orilla on aina hyvä tekemisen meininki mukana, joten sitä ei tarvitse jatkuvasti olla herättelemässä tai pyytämässä liikkumaan reippaammin. Maratonosuus on ehdottomasti raamikkaan orin vahvuuksia, kun taas tarkkuutta ja ketteryyttä vaativat osuudet hiukan haasteellisempia.

Selästäkin käsin Vaakku on oikein miellyttävä hevonen, jonka askeleissa on hyvä istua. Laukkaa saa toisinaan hakea hiukan pidempään jotta se lähtee kunnolla rullaamaan, mutta ravityöskentely on luontaisesti vahvaa. Kouluradan kiekurat sujuvat etenkin hiukan kokeneemman ratsastajan kanssa hienosti aina Vaativan B -tason luokkiin saakka. Treenatessa Vaakkua täytyy lämpöihin käyttää rutkasti aikaa, jotta saadaan orin pääkin mukaan työntekoon. Rataesteitä Vaakun kanssa kisattiin myös hiukan, mutta kokonaista kisauraa ei edes lähdetty suunnittelemaan. Hyppääjänä Vaakku on reipas ja huolellinen, mutta sen paikka on ennemminkin tukevasti maan pinnalla.

i. H.I.H. Kaurakko
SH, 169cm, m
ii. Viikinkiviiksi
SH, 167cm, prt
iii. Kauravaras
iie. Kerttulan Jänöpupu
ie. Inga
SH, 160cm, m
iei. Kavaljeeri
iee. Malvaria
e. Tuittulan Vaisu
SH, 158cm, trn
ei. Tuittulan Hermanni
SH, 159cm, rn
eii. Hermes
eie. Pampula
ee. Viekasvilla
SH, 158cm, m
eei. Virinnä
eee. Tutu

Esittelyssä Revolverivelhon vanhemmat ja sukulaiset

ISÄ ♡ H.H. Kaurakko on suurikokoinen ratsuhevonen, jolta Vaakkukin on huomattavin osin ulkomuotonsa perinyt. Kaurakko kisasi nuorempana ahkerasti kouluratsastuksen parissa, mutta hiukan vanhemmalla iällä sillä kisattiin myös valjakkoajossa. Valjakkoa ryhdyttiin kisaamaan hiukan rennommalla mielellä ja lähinnä orin iloksi - Kaurakko viihtyi kärryjenkin edessä ja kaipasi selkeästi muutakin tekemistä kuin kotioloissa harrastelun. Valjakossa menestys oli keskinkertaista, mutta kouluratsuna ori keräsi lukuisia luokkavoittoja ja sijoituksia. Luonteeltaan reipas ja hiukan jääräpäinen ori, joka kuitenkin kuunteli hyvin hevosmiestaitoista käsittelijää. Kaurakko kantakirjattiin ensimmäiselle palkinnolle ja se oli melko suosittu jalostusori ennen eläkkeelle siirtymistään.

II ♡ Viikinkiviiksi oli 167cm korkea punarautias kouluratsu, jota alan harrastajat saivat katsella kisakentillä lähes kyllästymiseen saakka. Viikinki menestyi loistavasti kisaurallaan ja ratsuna reipas, aktiivinen ja kilpailuntahtoinen hevonen oli kuumaa kamaa jalostuskäyttöön siirryttyään. Toki Viikingin hiukan haastava luonne oli tiedossa, joten tammojen omistajat kyllä miettivät pari kertaa astutusta orin nähtyään. Tutun ihmisen kanssa ori oli kuitenkin melko hyvä käsitellä, eikä se itsevarman ihmisen käsissä ollut niin mahdoton mitä juorut väittivät. Ori menehtyi vanhuuden tuomiin vaivoihin 24-vuotiaana, mutta jälkeläisiä se ehti saada elinaikanaan peräti kolmekymmentä kappaletta! Varsoista iso osa päätyi kisakentille, mutta joukkoon mahtuu myös tavallisia harrasteratsuja.
IE ♡ Inga on pienelle hevoskasvattajalle syntynyt musta tamma, joka siirtyi omistajansa kanssa kisakentille jo hyvin nuorella iällä. Luonteeltaan todella fiksu ja rauhallinen hevonen, joka on ihan jokaisen käsiteltävissä. Ingan vahvinta osaamisalaa oli ehdottomasti kouluratsastus, eikä sen kanssa juurikaan esimerkiksi hypätty. Ajettaessa turhankin rauhallinen, eikä Inga satunnaisia startteja lukuunottamatta valjakossa kisannutkaan. Tamma varsoi kaksi kertaa ja näistä varsoista toinen, Viikinkiviiksi, myytiin ulkopuoliselle omistajalle ja tamma, Inkeri, jäi emänsä tavoin asumaan kasvattajalleen.

EMÄ ♡ Tuittulan Vaisu oli tummanruunikko 158cm korkea hevostamma, joka ihastutti omistajiaan vallan lempeällä ja ystävällisellä luonteellaan peräti kolmenkymmenen vuoden ajan! Vaisun suvussa on useita melko pitkäikäisiä hevosia, joten täytyy toivoa että tämä on suvussa periytyvä ominaisuus josta myös Vaakku saisi osansa. Vaisun emälinja polveutuu Tutusta, jota pidetään varmasti yhtenä valjakkosuomenhevosten kärkinimistä yhä tänäkin päivänä. Valjakkoon löytyy potentiaalia Vaisultakin, mutta sen lisäksi tamma on kilpaillut helpoissa luokissa myös koulua ja rataesteitä. Kisaura loppui tamman kerättyä melko hyvää menestystä ja hiukan varttuneemmalla iällä se kävi vielä kantakirjassa nappaamassa kolmannen palkinnon. Eläkepäivillään tamma oli tietenkin myös jalostuskäytössä ja sen varsoista reilusti yli puolet oli oreja.

EI ♡ Tuittulan Hermanni eli Hermu oli ensimmäinen Hermeksen jälkeläisistä, joka kilpaili myös muissa lajeissa kuin valjakkoajossa. Jo nuorena ruunikko ori osoitti suurta intoa etenkin hyppäämiseen ja koulukentilläkin ori enemmän kuin kotonaan. Ajettaessa Hermu oli varma ja osaava hevonen, jonka kanssa pärjäsi vähemmänkin kärrytellyt ohjastaja. Ratsuna ori taas oli hiukan haastavampi ja vaati selkäänsä ehdottomasti osaavan kuskin. Kisaurallaan Hermu menestyi hienosti kaikissa kolmessa lajissa, mutta valjakossa se kieltämättä oli kaikkein parhaimmillaan aivan kuten isänsäkin. Luonteeltaan hiukan orimainen mutta kuitenkin kiltti ja ystävällinen herra astui eläkepäivillään useita tammoja ja sen jälkeläisistä iso osa siirtyi kisakentille.
EE ♡ Viekasvilla ei koskaan ollut varsinaisesti kovin ahkerassa kisakäytössä missään lajissa, mutta valjakkoajossa se starttasi useamman kerran. Koulukentilläkin tamma pyörähti muutama juniori selässään, mutta mainittavaa kisamenestystä ei juuri tullut. Keskinkertaisista ratsunominaisuuksista huolimatta tamma oli ahkerassa jalostuskäytössä upean ulkomuotonsa vuoksi; musta hevostamma kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla ja se menestyi näyttelykehässä loistavasti läpi elämänsä. Villa oli luonteeltaan rauhallinen ja käyttäytyi moitteettomasti tilanteessa kuin tilanteessa. Sen järkevään käytökseen saattoi aina luottaa ja tästä syystä se opettikin elämänsä aikana monta heppatyttöä lajin pariin!

Jälkeläiset

Vaakku on rajoitetusti käytettävissä jalostukseen tuontisukuisille tammoille. Periyttänee hyviä ratsunominaisuuksiaan sekä mahdollisesti tummaa väritystä.
 

1.9.2018 o. Vuornan Sparta KTK-II
29.10.2018 o. Vuornan Revontulihaltia KTK-II & SV-I
11.5.2019 t. Vuornan Muffini KTK-III

Päiväkirjamerkinnät ja valmennukset

8.5.2018 : Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Liia
Tuittulan Tallilta meille muutti tänään aivan uskomattoman kiva otus; musta jättiläinen Revolverivelho eli Vaakku. Melkoisesti kunnioitusta herättävä kookas herrasmies on meidän toinen hevonen kyseiseltä kasvattajalta ja odotukset ovat kyllä korkealla. Pajukin vaikutti aika ihastuneelta nähdessään orin tepastelevan ulos trailerista ja luulen, että tällä kertaa hänellekin on aivan okei että "tuhlaan rahojani". Vaakun muuttopäivä sujui kaikenkaikkiaan hyvin rauhallisesti ja ori käyttäytyi lähes moitteetta; edes meidän muut nuoret orit eivät saaneet Vaakkua sortumaan huonon käytöksen puolelle. Karsinassaan Vaakku vaikutti viihtyvän oikein loistavasti ja heinäkin maistui, joten varmasti voidaan Pajun kanssa jättää ori hyvillä mielin totuttelemaan uuteen kotiinsa. Sormet kyllä jo syyhyävät päästä orin kanssa treenaamaan ja valmentautumaan, meillä on muiden hevosten kanssa nyt ollutkin aika hiljaista kun isolla osalla on kisaura jo päättynyt. Vaakun muutto tuli siis juuri sopivaan aikaan ja siihen riittää loistavasti aikaa panostaa vaikka millä mitalla!

19.6.2018 : Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Liia
Vaakkku on kotiutunut meille aivan erinomaisesti! Ollaan treenailtu kaikessa rauhassa koulua ja hiukan jo valjakkoakin, mutta otetaan tietysti ihan hissukseen näin alussa. Vaakku on tosi innostunut valjakosta, joten elätellään kyllä melkoisesti toiveita että voitaisiin päästä emätamman tavoin kisakentille siinäkin lajissa! Vaakku on tosi miellyttävä ajettava ja vaikka ollaankin pitäydytty vielä ihan yksinkertaisissa jutuissa, vaikuttaa se myös äärettömän tarkalta ja nopealta reagoimaan. Ratsunakin ori toimii tietenkin todella loistavasti, mutta etenkin laukan saralla saa olla välillä ihan kieli keskellä suuta. Pajun vatsa tuntuu menevän sekaisin jo pelkästään orin menoa katsellessa, eikä häntä saa istutettua Vaakun selkään edes lahjomalla. Tänään meillä kävi eläinlääkäri katsomassa yhtä tiineetä tammaa ja siinä sivussa hän teki pienet perustarkastukset nuoremmille hevosille. Vaakkukin pääsi syynäykseen ja sai aivan erinomaiset arvioinnit lääkäriltä; kuulemma täysin terve ja terhakka nuori ori joka liikkuu vaivatta eikä paikkoja tunnu kolottavan. Nassukin oli kunnossa, joten Vaakun suhteen eläinlääkärikäynti meni hienosti!

20.8.2018 : Valjakkovalmennus, valmentajana Liia
Tänään oli valjakkoon valmennusvuorossa Vaakku, jonka suoritusta olin kyllä innolla odottanutkin. Tänään olin itse valmentajan roolissa, mutta kärryissä istuva Minttu on Vaakun kanssa todella paljon treenannut, joten hyvissä käsissä ori ehdottomasti oli. Alkutunnista Vaakku eteni tosi reippaasti, se ei meinannut oikein ottaa kuuleviin korviinsakaan Mintun pidätteitä, vaan paahtoi vaan menemään pitkin uraa. Tuntui omistuiselta, että ori oli niin uppiniskaisella tuulella, mutta lämppäyksen aikana se hiukan jo rauhoittui ja tultiin siihen tulokseen, että orilla vaan oli takanaan turhan pitkä rupeama pelkkää koulutreeniä, ettei se meinannut innoltaan kyetä keskittymään. Aloiteltiin treenaamalla ravivoltteja ja Vaakku alkoi vertyä työnteolle ihan tosissaan; se liikkui rauhallisesti mutta eteenpäinpyrkivästi ja kaikki näytti oikein hienolta. Sisällytettiin treeniin myös temmonvaihtelut ja nekin menivät hienosti! Kun lähdettiin treenaamaan peruutuksia, muuttui Vaakun mood hiukan ja tekemiseen tuli ryppyjä. Ohjastaja ei millään meinannut saada Vaakkua astumaan askeltakaan taaksepäin, jouduttiin oikein kunnolla vääntämään ja kääntämään ennenkuin Vaakku suostui yhteistyöhön. Päätäni puistellen ihmettelin mikä kumma oria vaivasi, mutta selkeästi se oli päättänyt että tänään ei ilman tappelua peruutella. Lisättiin harjoitukseen myös ravivoltit, joiden jälkeen pysähdys ja peruutus - tämä helpotti Vaakun mielestä tehtävää hiukan ja peruuttelu taittui jo paremmin. Otettiin vielä loppuun kiemurauraa, joka suoritettiin aluksi käynnissä. Asetukset ja suoristukset menivät hyvin läpi, mutta ravissa homma oli hiukan haasteellisempi. Pienellä ohjauksella kaksikko sai tämänkin tehtävän vietyä kuitenkin kunnialla loppuun ja vaikka Vaakku olikin tänään muutaman kerran osoittanut mieltään, sujui valmennus pääosin oikein hienosti!

3.1.2019 : Kouluvalmennus, valmentajana Oona (Liia)
Tänään ryhdyttiin alkulämpöjen jälkeen hommiin ratsukolle varsin tutuissa merkeissä. Ensin treenasimme siirtymisiä käynti - pysähdys - peruutus ja myöhemmin käynti vaihtui raviin. Harjoitus sujui ongelmitta ratsukolta ja pysähdys oli virheetön. Tämän harjoituksen jälkeen siirryttiin kokoamaan ja lisäämään ravissa ja treenattiin myös ympyröillä ja kiemuraurilla reippaita asetuksia. Tehtävä sujui tasaisesti ja varmasti, mutta ohjeistin Liia rohkeasti pyytämään Vaakulta vielä reippaammin taivutusta. Tämä veikin liikkeet tavallaan aivan uuteen ulottuvuuteen ja selvästi jopa ratsukko huomasi kuinka positiivisesti ohjeistus oli vaikuttanut. Pistettiin ratsukkoon välillä hiukan vauhtia uusien lisäysten ja lyhyiden laukkatehtävien parissa. Varsinainen laukkaharjoitus liittyi kolmikaariseen kiemurauraan, jolla oli tarkoituksena tulla kaksi kaarta myötälaukkaa ja yksi vastalaukkaa. Suoritus oli helppoa ja hallittua, puutuin lähinnä ratsastajan apujen eleettömyyteen ja reittien säilymiseen. Treenattiin vielä siirtymiä suoraan käynnistä ja pysähdyksestä laukkaan. Pysähdyksestä nostettu laukka oli Vaakulle alkuunsa ihan turhan riemukas juttu, ja ori meinasi jatkuvasti ampaista liikkeelle kuin tykinsuusta. Kehotin Liiaa napakampiin apuihin, jotka menivät läpi yllättävän helposti. Pitkän puurtamisemma jälkeen annoin kaksiolle vihdoin luvan siirtyä loppuverkoille samalla hiukan keskustellen päivien valmennuksesista.

3.4.2020 : Valjakkovalmennus, valmentajana Liia
Edellisestä valmennuskerrastani Vaakun kanssa olikin jo ehtinyt vierähtää melkoisesti aikaa, mutta vaihdoin pääsin itse poistumaan kärryistä kentän keskelle. Ohjaksiin istui Minttu, joka hänkin suhtautui tehtävään suurella mielenkiinnolla - Vaakkua hän ei ollut ohjastanut aikapäiviin, joten varmasti tuntui jännittävältä nähdä millainen ajettava orista on tullut. Vaakku eteni yhtä reippaasti kärryjenkin edessä kuin ratsailta, ohjastaja joutui heti alkulämpöjenkin aikana hiukan hillitsemään orin kaahotusta, mutta pikkuhiljaa se asettui ja ryhtyi työskentelemään. Treenattiin aluksi pelkästään käynnissä siirtymisiä pysähdys - peruutus - käynti, joka sujui oikein nätisti. Muutettiin käynti raviin, eikä harjoitus edelleenkään tuottanut pienintäkään ongelmaa. Volttien ja ympyröiden jälkeen nostettiin nopeat laukat suuntaansa ja siirryttiin päivän varsinaisen harjoituksen eli ravikahdeksikon pariin. Vaakulla oli tapana oikoa reiteissä mikäli ohjastaja ei ollut jatkuvasti tarkkana, joten tämä harjoitus tuli varmasti suureen tarpeeseen. Haettiin uralla sopiva vauhti, jonka jälkeen lähdettiin suorittamaan kahdeksikkoa. Vauhti pysyi hyvänä, toiselle puoliskolle siirryttäessä vaihdettiin käyntiin ja toiselle ympyrällä siirryttäessä reitti pysyi oikein hyvänä. Vaakku ei päässyt oikomaan eikä kaahottamaan - hienoa! Toistettiin harjoitus muutamia kertoja, jonka jälkeen treenattiin vielä alkutunnista tekemiämme siitymisiä, joihin lisättiin askelten laskemisia mukaan - tämä olikin ohjastajalle varsin tarpellinen harjoitus! Tältä päivältä päätettiin alkaa lopettelemaan, seuraava valmennuskerta häämöttääkin jo ihan näköpiirissä kun naapuritilan Manta tulee meitä rääkkäämään. Ja mielellään Inkkaria kyllä esitteleekin ulkopuoliselle valmentajalle kun siitä kerran on tullut näin hieno valjakkomestarin alku!

VVJ:n alaisissa valjakkoajokisoissa 40 sijoitusta

25.11.2018 Half Moon Vaativa - 2/13
30.12.2018 Breandan Noviisi - 4/47
30.12.2018 Breandan Noviisi - 1/53
31.12.2018 Breandan Noviisi - 6/53
13.1.2019 Breandan Noviisi - 5/48
7.6.2019 Fellbury Stud Vaativa : 2/13
9.6.2019 Fellbury Stud Vaativa : 1/13
29.8.2019 Fellbury Stud Noviisi : 3/39
30.8.2019 Fellbury Stud Noviisi : 6/38
4.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 1/19
6.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 2/19
9.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 3/19
12.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 4/19
13.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 3/19
18.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 3/21
20.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 3/21
21.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 1/21
21.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 3/21
25.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 2/21
21.1.2020 Safiiritiikerin KK Vaativa : 2/37
3.1.2019 Heroic Team Vaativa - 3/28
7.1.2019 Heroic Team Vaativa - 1/28
8.1.2019 Heroic Team Vaativa - 4/28
10.1.2019 Heroic Team Vaativa - 4/28
13.1.2019 Heroic Team Vaativa - 4/28
1.9.2019 Fellbury Stud Noviisi : 3/15
2.9.2019 Fellbury Stud Noviisi : 2/15
8.9.2019 Fellbury Stud Noviisi : 1/15
9.9.2019 Fellbury Stud Noviisi : 4/19
28.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 4/21
30.11.2019 Fellbury Stud Noviisi : 4/21
11.11.2019 Rushock Bog Noviisi : 2/40
12.11.2019 Rushock Bog Noviisi : 6/40
20.11.2019 Rushock Bog Noviisi : 4/40
23.11.2019 Rushock Bog Noviisi : 4/40
27.11.2019 Rushock Bog Noviisi : 4/40
28.11.2019 Rushock Bog Noviisi : 4/40
20.11.2019 Hiivurin Vaativa : 4/24
24.11.2019 Hiivurin Vaativa : 1/24
22.1.2020 Safiiritiikerin KK Vaativa : 5/37

KRJ:n alaisissa kouluratsastuskisoissa 42 sijoitusta

23.4.2018 Brunnby Vaativa B - 3/26
23.4.2018 Brunnby Vaativa B - 3/26
30.4.2018 Brunnby Vaativa B - 1/26
5.5.2018 Brunnby Vaativa B - 2/26
6.5.2018 Brunnby Vaativa B - 3/26
8.5.2018 Brunnby Vaativa B - 3/26
7.5.2018 KK Stewart Helppo C - 4/30
8.5.2018 KK Stewart Helppo C - 1/30
11.5.2018 KK Stewart Helppo A - 3/30
11.5.2018 KK Stewart Helppo A - 3/30
12.5.2018 KK Stewart Helppo A - 5/30
12.5.2018 KK Stewart Helppo A - 5/30
14.5.2018 KK Stewart Helppo A - 5/30
16.5.2018 KK Stewart Helppo A - 4/30
17.5.2018 KK Stewart Helppo A - 4/30
17.5.2018 KK Stewart Helppo A - 2/30
21.5.2018 KK Stewart Helppo A - 4/30
24.5.2018 KK Stewart Helppo A - 3/30
1.6.2018 KK Stewart Helppo A - 4/30
2.6.2018 KK Stewart Helppo A - 3/30
7.5.2018 Cefnmoor Helppo A - 4/50
15.5.2018 KK Stewart Helppo C - 3/30
15.5.2018 KK Stewart Helppo C - 2/30
20.5.2018 KK Stewart Helppo C - 4/30
22.5.2018 KK Stewart Helppo C - 3/30
27.5.2018 KK Stewart Helppo C - 5/30
28.5.2018 KK Stewart Helppo C - 3/30
30.5.2018 KK Stewart Helppo C - 1/30
5.6.2018 KK Stewart Helppo A - 5/30
6.6.2018 KK Stewart Helppo A - 4/30
7.6.2018 KK Stewart Helppo A - 5/30
10.6.2018 KK Stewart Helppo A - 1/30
11.6.2018 KK Stewart Helppo A - 2/30
12.6.2018 KK Stewart Helppo A - 5/30
12.6.2018 KK Stewart Helppo A - 3/30
13.6.2018 KK Stewart Helppo A - 1/30
14.6.2018 KK Stewart Helppo A - 5/30
20.6.2018 KK Stewart Helppo A - 1/30
23.6.2018 KK Stewart Helppo A - 5/30
27.6.2018 KK Stewart Helppo A - 1/30
15.5.2018 Cefnmoor Helppo A - 3/50
30.5.2018 Cefnmoor Helppo A - 1/50

ERJ:n alaisissa esteratsastuskisoissa 22 sijoitusta

13.11.2018 Rushock Bog 100 cm - 3/26
14.11.2018 Rushock Bog 100 cm - 5/26
22.11.2018 Koistila 60 cm - 1/30
24.11.2018 Koistila 60 cm - 2/30
30.11.2018 Koistila 60 cm - 5/30
3.12.2018 Koistila 60 cm - 2/30
5.12.2018 Koistila 60 cm - 3/30
7.12.2018 Koistila 60 cm - 1/30
26.11.2018 Hiivuri 100 cm - 1/30
27.11.2018 Hiivuri 100 cm - 3/30
16.11.2018 Riemunkirjava 100 cm - 4/50
8.12.2018 Koistila 60 cm - 4/30
3.12.2018 Routapirtin Tila 80 cm - 2/30
3.12.2018 Routapirtin Tila 80 cm - 2/30
6.12.2018 Routapirtin Tila 80 cm - 5/30
13.12.2018 Routapirtin Tila 80 cm - 5/30
14.12.2018 Routapirtin Tila 80 cm - 4/30
16.12.2018 Routapirtin Tila 80 cm - 2/30
19.12.2018 Routapirtin Tila 80 cm - 4/30
17.11.2018 Riemunkirjava 100 cm - 4/50
20.11.2018 Riemunkirjava 100 cm - 1/50
24.11.2018 Riemunkirjava 100 cm - 3/50

Cupit ja muut sijoitukset

30.8.2018 NJ Turmeltaja : BIS4, MVA-SERT (pt. VP)
23.8.2018 NJ Navaja : BIS1, MVA-SERT (pt. vaapu)
30.11.2018 VSR Rotunäyttely : LKV1 & I-palkinto
31.7.2019 VSR Rotunäyttelyt : II-palkinto
30.9.2019 VVJ-Cup Wyat Shetlands Vaativa yhdistetty : 2/43
18.4.2020 NJ Haltiasalo : BIS3, LKV1 & MVA-SERT (pt. alaera)

Suomenhevosten kantakirjatilaisuus 20.9.2018

Revolverivelho kantakirjattiin Suomenhevosten tilaisuudessa syyskuussa
ensimmäisellä palkinnolla pistein 82p. KTK-I

6.6.2020 Vaakulle myönnettiin VIR MVA Ch -arvonimi!

Suomenhevosten laatuarvostelutilaisuus 20.6.2020
Revolverivelho palkittiin kesäkuun tilaisuudessa ensimmäisellä
palkinnolla pistein 15 + 20 + 22 + 20 + 18 = 95p. SLA-I

Valjakkoajojaoksen laatuarvostelutilaisuus 30.6.2020
Palkittiin kesäkuun tilaisuudessa ensimmäisellä
palkinnolla pistein 8 + 41 + 20 + 20 + 15 = 104p. VVJ-I

Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelu 15.10.2020
Palkittu kouluatsujen laatuarvostelussa
ensimmäisellä palkinnolla pistein 8,5 + 40 + 20 + 20 + 15 = 103,5p. KRJ-I

TÄMÄ ON VIRTUAALIHEVONEN
ulkoasu © Cery 2015 - otsikon kuvat © scirlin & Sanna H. (farleighacres1@gmail.com) - piirretty grafiikka © www.amretasgraphics.com
muu © Vuorna 2015