Vähäpellon Tiuku

KTK-III

Virallinen nimi: Vähäpellon Tiuku, "Utu" Syntynyt: 12.11.2016 (4v. 12.12.2016)
Rek.nro: VH16-018-2611 Rotu & sukupuoli: Suomenhevonen, tamma
Säkäkorkeus: 155 cm Väritys: Rautiaankimo
Kasvattaja: Vähäpelto Omistaja: Liia VRL-11284 & Vuorna
Painotus ja taso: Yleis, HeA/100 cm/Helppo Saavutukset: KTK-III

Jingle all the way! Oh what fun it is!

Luonteeltaan Tiuku on tammamaisen ailahtelevainen, muttei silti koskaan varsinaisesti ilkeä tai vihainen. Vaikka neiti saattaakin mutristaa suutaan hoitajan satuloidessa tai harjatessa mahan alta, ei Tiuku silti koskaan uhkailuistaan huolimatta ryhdy tositoimiin. Tamma saattaa turhautuneena mulkaista hoitajaa ja polkaista maata kiukkuisena, mutta näinä hetkinä tamman huomiotta jättäminen on viisainta. Tiukussa riittää taluttaessakin kyllä vallan mainiosti puuhaa, sillä tammalla on usein niinkin kova kiire joka paikkaan, ettei se ennätä odotella taluttajaansa, vaan rynnii sinne tänne eikä koskaan tunnu pysyvän aloillaan.

Kun on aika hypätä innosta pinkeän tamman selkään niin alkajaisiksi kannattaa ainakin pitää ohjaksista kiinni ja lujaa. Ei ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta kun Tiuku lähtee päämäärätietoisesti harppomaan maneesia kohti ratsastajan vielä roikkuessa puoliksi kyydissä. Tamman kanssa pärjää kaikkein parhaiten tujauksella itseluottamusta ja rautiaisilla hermoilla. Tamman kenkkuilulle ei sovi antaa periksi, sillä silloin saa alleen varsinaisen vastarannan kiisken, jolla on on sana sanotavana jokaiseen asiaan.

Koulukentillä Tiukun vahvuutena on tarkkuus. Kun ratsastajalla ja ratsulla on selvät sävelet, toimii Tiuku todella hienosti ja se kuuntelee moitteetta ratsastajansa apuja. Kädelle hyvin herkkänä ratsuna Tiuku ei suuremmin piittaa kovakätisistä ratsastajista vaan toimii parhaiten paino- ja pohjeavuin. Tempon vaihtelut ja väistöt ovat tamman bravuureita. Laukkatyöskentelyyn kannattaa kiinnittää huomiota että tamman takaosa pysyy mukana ja laukka ryhdissä. Tiukulla on myös tapana helposti alkaa ennakoimaan, joten treenit kannattaa pitää monipuolisena ja ratsun mieli virkeänä.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. VSN Ch Namiska
Suomenhevonen, 159 cm, rt
KTK-II, VVJ-I, KRJ-I, ERJ-I, KERJ-I, YLA1, SLA-I*, Jälk. C
ii. Kelmu-Welmeri
Suomenhevonen, 159 cm, rt
iii. Honkalainen
iie. Noen Seireeni
ie. Taipumus
Suomenhevonen, 157 cm, rt
iei. Tossavainen
iee. Naimaani
e. Tulisuudelma
Suomenhevonen, 153 cm, rtkm
KTK-II, SLA-I, KRJ-II, ERJ-I, KERJ-II, YLA2, Jälk. C
ei. Sanansaattaja
Suomenpienhevonen, 155 cm, rtkm
eii. Kerjäläinen
eie. Sanelma
ee. Viisas-Jussi
Suomenhevonen, 152 cm, rtpäist
eei. Oljenkorsi
eee. Myllynrenki

ISÄ Namiska on Vilja Anttilan kasvattama, nykyään Vähäpellon omistama todella komea muhkumainen suomenhevosori, joka on kilpaillut yleispainotteisesti koulua, esteitä, kenttää ja jopa valjakkoa. Nalle on palkittu Suomenhevosvarsojen arviointitilaisuudessa nelivuotiaana toisella palkinnolla. Luonteeltaan ori on juuri sellainen kuin kunnon urheiluhevosen kuuluukin; nöyrä, positiivinen ja ystävällinen. Nallen kanssa on mukava työskennellä ja orin voi luottaa aina tekevänsä parhaansa. Ratsuna Nalle on kevyt ja se liikkuu oma-aloitteisesti hyvällä tahdilla eteen. Koulukentillä oikein tasapainoinen ratsastettava, näyttäväliikkeinen ja keskittymiskykyinen. Esteet ylittyvät rohkeasti ja itsevarmasti, eikä valjakkoajokaan tuota minkäänlaista päänvaivaa.

EMÄ Tulisuudelma on Vähäpellon omistama kaunis rautiaankimo tamma, jolta Tiuku on suurilta osin ulkonäkönsä perinyt. Luonteeltaan Tuuliaksi kutsuttu tamma on omaa tilaa arvostava persoona, joka ei välitä turhasta lääppimisestä vaan paljon mielummin jurottaa omassa rauhassaan. Kunhan tamman toiveita ja luonteenpiirteitä osaa kunnioittaa ja ymmärtää, tulee Tuulian kanssa hyvin toimeen. Ratsastettaessa hyvin herkkä ja vaatiikin käsittelijältään rauhallista ja jämptiä toimintaa. Kouluratsuna tamman vahvuuksia ovat etenkin kauniit liikkeet ja ryhdikäs työskentelymuoto, esteillä Tuulia on suhteellisen itsenäinen työskentelijä.

Jälkeläisinfo

Tiuku on käytettävissä rajoitetusti jalostukseen yksipolvisille suomenhevosoreille.  

♡ 12.1.2017 t. Vuornan Tuitutti SV-II (i. Vähäpellon Varjonuotti)
♡ 25.11.2017 o. Vuornan Kuupeto (i. Kahmon Kuupuru)

Päiväkirjamerkinnät ja valmennukset

13.11.2016 - Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Liia
Jee! Meidän eka vähäpeltolainen syntyi eilen ja tietysti täytyi tänään jo kaahottaa paikanpäälle tammavarsaa ihastelemaan. Saavuttiinkin Vähäpeltoon ihan kreivin aikaan sillä päästiin heti alkajaisiksi seuraamaan isäorin Namiskan koulutreeniä. Oria olen useaan oteeseen kisapaikoilla jo ihastellutkin ja kotioloissa meno oli vähintään yhtä vaikuttavaa. Toivottavasti Tiukuksi ristitystä tammavarsasta tulee isona yhtä hieno ratsu kuin isästäänkin! Kun vihdoin päästiin katsomaan Tiukua ja sen emää Tulisuudelmaa niin täytyy kyllä myöntää että jännitti aikatavalla. Tulisuudelma suhtautui melkoisen epäilevästi vieraisiin (eli minuun ja Pajuun), joten kovinkaan läheisiin tunnelmiin ei kaksikon kanssa päästy, mutta Tiuku hurmasi meidät heti pitkillä silmäripsillään ja ujolla olemuksellaan. Varsa seurasi emäänsä kuin hai laivaa ja honkkelehti sen vanavedessä pitkillä koivillaan. Enää täytyisi vain malttaa odottaa varsan kasvamista ja muuttoa meille Vuornaan, mutta varmasti tullaan kyllä useasti Tiukua moikkailemaan sitä ennenkin!

8.1.2017 - Nuorten ja aloittelevien ratsujen harjoituskilpailut Stall Sjöholmassa
Tänään oli ihan hurjan jännä päivä muutamille meidän nuorista ratsuista, jotka pääsivät esittelemään oppimiaan asioita Stall Sjöholman järjestämissä harjoituskilpailuissa. Utun kanssa osallistuimme luokkaan FEI Kouluratsastusohjelma 4-vuotiaille hevosille. Kisapaikalla Utulla oli hermot hiukan koetuksella ja nuori tamma oli melkoisen täpinöissään kaikesta mitä ympärillä tapahtui. Ihmispaljous ja tuntemattomat hevoset vaikuttivat selvästi Utun keskittymiseen, eivätkä lämmittelytkään sujuneet ihan kaikkein parhaimmalla tavalla. Pidettiin tamma sinnikkäästi kuitenkin työntouhussa ja se alkoikin kohtapuoleen hiukan rauhoittua ja keskittyä myös olennaiseen. Jännitti ihan älyttömästi kun oli meidän vuoro siirtyä kisaradalle. Utu eteni kuitenkin huomattavasti paremmin kun pääsi kentälle omassa rauhassaan ilman muita ratsukoita ja itsekin aloin rentoutumaan. Rata sujui ihan hyvin, pieniä virheitä tehtiin eikä Utu liikkunut aivan parhammillaan, mutta olin kuitenin tyytyväinen suoritukseen! Luokassa sijoituimme melko häntäpäähän, sijalle kaksitoista kuudestatoista ratsukosta, mutta ensimmäisiksi harjoituskilpailuiksi oltiin kuitenkin tyytyväisiä tamman työskentelyyn! Tuomari kommentoi suoritustamme näin; "Toinen luokan kimoista suomenhevostammoista, Tiuku, eteni radalla vailla huolen häivää. Tamma saa pisteet yritteliäisyydestä, sillä se oli rehellisen oloisesti ratsastajansa Liian avuilla. Nuorella hevosella oli pientä voimattomuutta laukassa, mutta käynnissä ja ravissa se oli kohtuullisen hyvässä tasapainossa ja ratsastajan hallinnassa."

3.4.2017 - Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Liia
Tiukun kanssa ollaan ensinnäkin niitetty aivan mahtavaa menestystä kisakentiltä, mutta ollaanpa tamman kanssa saatu myöskin huomata edistystä käytösasioissa. Nuorempana Utu suhtautui asioihin omalla kaahottajamaisella tavallaan aiheuttaen ylimääräistä häslinkiä siellä missä liikkuikin. Pikkuhiljaa tamma on alkanut oppia että kärsivällisyys on hyvä siine missä innokkuuskin eikä se enää touhota menemään entiseen tapaansa. Tamma nauttii hurjasti työnteosta ja selkeästi se myös haluaa tuoda tämän puolen (sekä kaikki muutkin hyvät ominaisuutensa) myöskin ulkopuolisten nähtäville. Utu ahertaa kentällä yhtenä tarmokkaimmista ratsuistamme, eikä siitä voisi kyllä enää paljon enempää ylpeä ollakaan! Todella mahtava kisaratsu me siis ensimmäisestä vähäpeltolaisesta lopulta saatiin vaikka alkuunsa hiukan epäilytti ja pelotti että mitähän tästäkin nyt mukamas tulee. Tiukun jälkeläiset Tuitutti ja Einoleino ovat myös aloitelleet hyvällä tahdilla kisauraansa ja keränneet sievoista menestystäkin, mahtavaa!

23.4.2017 - Kouluvalmennus Turmeltajassa Vähäpellon ja Turmeltajan kasvateille
Valmennus aloitettiin yksinkertaisilla tehtävillä temponvaihteluiden parissa, jotta hevoset saataisiin heti aluksi aktiiviseksi ja kunnolla hereille. Ratsukot saivat käyttää hyväksi useita eri teitä, kuten ympyröitä, loivia kiemurauria ja lävistäjiä, joissa tuli tehdä itsenäiseen tahtiin temponvaihteluita. Kun hevoset alkoivat liikkumaan aktiivisemmin ja olemaan paremmin kuulolla, aloiteltiin ensimmäinen tehtävä pohkeenväistöjen kanssa. Ratsukot saivat tulla vuorotellen pituushalkaisijalle, josta tuli aluksi väistättää muutaman askeleen pätkissä kohti uraa, suoristaa välissä ja ratsastaa muutama askel suoraan, ja sitten taas jatkaa väistöä. Tämän jälkeen tuli tehdä täysi pohkeenväistö pituushalkaisijalta uralle asti, aluksi käynnissä, ja pian myös ravissa, tasaisesti molempiin suuntiin. Pohkeenväistöjen alkaessa sujumaan kultakin ratsukolta, siirryttiin seuraavaan ja viimeiseen tehtävään. Ratsukoiden tuli nostaa pitkän sivun alusta myötälaukka, jatkaa suoralla hevosella uraa pitkin, tehdä täyskaarto ennen seuraavaa kulmaa ja ratsastaa vastalaukassa puolikas ympyrä, ja siirtyä ennen lyhyen sivun kulmaa käyntiin.

Liian ja Tiukun kanssa keskityttiin heti aluksi kevyeen ja tasaiseen ohjastuntumaan, sillä Tiuku osoittautui hyvin herkkäsuiseksi tapaukseksi. Välillä jopa hieman teatraalisin elkein ratsastajansa ohjasapuihin reagoiva tamma nakkeli niskojaan ja pysähteli heti, kun ratsastajan kädet laskeutuivat liian alas tai jotain muuta yhtä "järkyttävää" tapahtui. Alkuverryttelyiden ja tempon vaihteluiden aikana ratsukko kuitenkin löysi yhteisen, pehmeän sävelen, ja Tiuku alkoi liikkumaan tyytyväisenä ja rentona hyvässä, pyöreässä muodossa. Pohkeenväistöissä tamma suorastaan loisti, ja ainoat huomautukset tulivat oikeastaan liian jyrkistä väistöistä, kun Tiuku pisti kaviota toisen viereen turhan ripeään tahtiin ja hieman liian jyrkästi. Keskityimmekin hiomaan lähinnä apujen hienovaraisuutta väistöjen parissa, ja loppua kohden Tiuku tekikin oikein mallikelpoisia väistöjä ratsastajan istuessa lähes eleettömästi selässä. Laukkatehtävä sen sijaan osoittautui hieman ongelmallisemmaksi. Tiukun laukka jäi aluksi hyvin ponnettomaksi eikä se pyörinyt kunnolla. Pyysinkin Liiaa työstämään laukkaa tovin ympyrällä ennen varsinaiseen tehtävään siirtymistä, ja muistutin pitämään käden kevyenä ja aktivoimaan takajalkoja pohkeilla. Muutaman toiston jälkeen Tiukultakin löytyi tasapainoinen ja riittävän pyörivä laukka, jonka kautta löytyi myös lopulta hyvät vastalaukat.

46 sijoitusta KRJ:n kouluratsastuskilpailuissa

08.01.2017 Encore - Helppo A - 04/30
09.01.2017 Encore - Helppo A - 02/30
19.01.2017 Encore - Helppo A - 05/30
20.01.2017 Encore - Helppo A - 05/30
14.02.2017 Metsovaara - Helppo A - 03/40
11.02.2017 Fiktio - Helppo A - 06/40
14.02.2017 Fiktio - Helppo A - 01/40
06.03.2017 Pirunkorpi - Helppo A - 02/40
11.03.2017 Teilikorpi - Helppo A - 03/40
12.03.2017 Teilikorpi - Helppo A - 01/40
15.03.2017 Teilikorpi - Helppo A - 03/40
18.03.2017 Teilikorpi - Helppo A - 03/40
14.03.2017 Fiktio - Helppo A - 01/100
15.03.2017 Fiktio - Helppo A - 01/100
12.03.2017 Viisikko - Helppo A - 04/30
18.03.2017 Al Najya - Helppo A - 03/50
28.03.2017 Al Najya - Helppo A - 01/50
29.03.2017 Al Najya - Helppo A - 06/50
30.03.2017 Al Najya - Helppo A - 04/50
11.03.2017 Eelinniemi - Helppo A - 03/100
13.04.2017 Teilikorpi - Helppo A - 05/40
14.04.2017 Teilikorpi - Helppo A - 01/40
19.04.2017 Teilikorpi - Helppo A - 01/40
13.02.2017 Myyränkolo - Helppo A - 02/30
20.02.2017 Myyränkolo - Helppo A - 02/30
23.02.2017 Myyränkolo - Helppo A - 05/30
18.02.2017 Metsovaara - Helppo A - 03/40
01.03.2017 Daelwyn - Helppo A - 04/40
07.03.2017 Pirunkorpi - Helppo A - 04/40
15.03.2017 Pirunkorpi - Helppo A - 01/40
20.02.2017 Rósgarður - Helppo A - 03/100
21.03.2017 Teilikorpi - Helppo A - 05/40
23.03.2017 Teilikorpi - Helppo A - 04/40
24.03.2017 Teilikorpi - Helppo A - 01/40
26.03.2017 Teilikorpi - Helppo A - 02/40
20.03.2017 Fiktio - Helppo A - 09/100
28.03.2017 Fiktio - Helppo A - 05/30
05.04.2017 Al Najya - Helppo A - 03/50
09.04.2017 Al Najya - Helppo A - 04/50
10.04.2017 Al Najya - Helppo A - 04/50
10.04.2017 Al Najya - Helppo A - 03/50
15.03.2017 Eelinniemi - Helppo A - 07/100
20.04.2017 Teilikorpi - Helppo A - 02/40
22.04.2017 Teilikorpi - Helppo A - 01/40
23.04.2017 Teilikorpi - Helppo A - 06/40
30.04.2017 Teilikorpi - Helppo A - 05/40

46 sijoitusta ERJ:n esteratsastuskilpailuissa

09.01.2017 Cadogan - 100 cm - 03/40
10.01.2017 Cadogan - 100 cm - 01/40
12.01.2017 Cadogan - 100 cm - 06/40
11.01.2017 Cadogan - 100 cm - 03/40
13.01.2017 Cadogan - 100 cm - 03/40
15.01.2017 Cadogan - 100 cm - 03/40
12.02.2017 Vähäpelto - 100 cm - 02/30
14.02.2017 Vähäpelto - 100 cm - 01/30
16.02.2017 Vähäpelto - 100 cm - 03/30
11.02.2017 Metsovaara - 100 cm - 02/40
02.03.2017 Teilikorpi - 100 cm - 02/40
16.03.2017 Teilikorpi - 100 cm - 05/40
14.03.2017 Fiktio - 100 cm - 04/100
12.04.2017 Teilikorpi - 100 cm - 01/40
22.04.2017 Teilikorpi - 100 cm - 01/40
01.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 04/30
03.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 02/30
05.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 01/30
05.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 03/30
08.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 05/30
11.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 04/30
14.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 01/30
14.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 04/30
14.01.2017 Cadogan - 100 cm - 06/40
17.01.2017 Cadogan - 100 cm - 02/40
20.01.2017 Cadogan - 100 cm - 04/40
19.01.2017 Cadogan - 100 cm - 05/40
21.01.2017 Cadogan - 100 cm - 06/40
30.01.2017 Cadogan - 100 cm - 04/40
18.02.2017 Vähäpelto - 100 cm - 01/30
19.02.2017 Vähäpelto - 100 cm - 01/30
26.02.2017 Romilly - 100 cm - 05/65
06.03.2017 Teilikorpi - 100 cm - 05/40
10.03.2017 Teilikorpi - 100 cm - 06/40
16.03.2017 Fiktio - 100 cm - 01/100
20.03.2017 Fiktio - 100 cm - 08/100
23.04.2017 Teilikorpi - 100 cm - 03/40
16.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 02/30
17.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 05/30
19.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 03/30
21.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 03/30
23.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 04/30
28.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 05/30
29.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 03/30
30.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 04/30
30.05.2017 Hukkapuro - 100 cm - 03/30

40 sijoitusta KERJ:n kenttäratsastuskilpailuista

21.11.2016 Vähäpelto - Helppo - 01/24
22.11.2016 Vähäpelto - Helppo - 01/24
22.11.2016 Vähäpelto - Helppo - 01/24
29.11.2016 Vähäpelto - Helppo - 02/24
13.12.2016 Metsovaara - Helppo - 04/18
15.12.2016 Metsovaara - Helppo - 03/18
16.12.2016 Metsovaara - Helppo - 01/18
18.04.2017 KK Lapland - Helppo - 04/30
05.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 03/30
13.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 05/30
15.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 01/30
16.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 03/30
24.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 01/30
02.05.2017 Mörkövaara - Helppo - 04/30
11.05.2017 Huvitutti - Helppo - 04/39
13.05.2017 Huvitutti - Helppo - 03/39
14.05.2017 Huvitutti - Helppo - 03/39
17.07.2017 Cadogan Helppo - 01/30
24.09.2017 Reiter Harraste - 01/30
11.09.2017 Hengenvaara Helppo - 03/50
17.12.2016 Metsovaara - Helppo - 02/18
08.01.2017 Vähäpelto - Helppo - 03/30
10.01.2017 Vähäpelto - Helppo - 03/30
11.01.2017 Vähäpelto - Helppo - 04/30
17.01.2017 Vähäpelto - Helppo - 05/30
18.01.2017 Vähäpelto - Helppo - 01/30
05.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 03/30
18.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 05/30
20.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 03/30
21.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 02/30
23.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 01/30
26.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 03/30
30.05.2017 Hukkapuro - Helppo - 01/30
09.05.2017 Mörkövaara - Helppo - 01/30
19.05.2017 Huvitutti - Helppo - 06/39
21.05.2017 Huvitutti - Helppo - 01/39
24.05.2017 Huvitutti - Helppo - 04/39
14.09.2017 Hengenvaara Helppo - 05/50
26.09.2017 Hengenvaara Helppo - 06/50
29.09.2017 Hengenvaara Helppo - 05/50

47 sijoitusta VVJ:n valjakkoajokilpailuissa

11.02.2107 Vähäpelto - Vaativa - 04/30
11.02.2107 Vähäpelto - kutsu Vaativa - 04/30
03.03.2017 Iowa - Vaativa - 04/30
05.03.2017 Iowa - Vaativa - 05/30
06.03.2017 Iowa - Vaativa - 04/30
17.02.2017 Metsovaara - Vaativa - 02/40
22.02.2017 Pirunkorpi - Vaativa - 01/30
01.03.2017 Pirunkorpi - Vaativa - 05/30
02.03.2017 Pirunkorpi - Vaativa - 03/30
25.02.2017 Huvitus - Vaativa - 05/40
18.02.2017 Breandan - Vaativa - 03/12
24.02.2017 Breandan - Vaativa - 01/12
23.02.2017 Huvitus - Vaativa - 04/40
24.02.2017 Huvitus - Vaativa - 01/40
01.03.2017 Huvitus - Vaativa - 01/40
01.03.2017 Fiktio - Vaativa - 04/20
04.03.2017 Fiktio - Vaativa - 03/20
29.03.2017 Viisikko - Vaativa - 05/40
30.03.2017 Viisikko - Vaativa - 03/40
10.04.2017 Hukkapuro - Vaativa - 03/30
12.04.2017 Hukkapuro - Vaativa - 02/30
14.04.2017 Hukkapuro - Vaativa - 01/30
18.04.2017 Hukkapuro - Vaativa - 02/30
19.04.2017 Hukkapuro - Vaativa - 02/30
19.02.2107 Vähäpelto - kutsu Vaativa - 03/30
20.02.2107 Vähäpelto - kutsu Vaativa - 01/30
06.03.2017 Iowa - Vaativa - 03/30
08.03.2017 Iowa - Vaativa - 04/30
20.02.2017 Metsovaara - Vaativa - 03/40
09.03.2017 Pirunkorpi - Vaativa - 02/30
10.03.2017 Pirunkorpi - Vaativa - 05/30
11.03.2017 Pirunkorpi - Vaativa - 01/30
11.03.2017 Pirunkorpi - Vaativa - 02/30
16.02.2017 Swildie - Vaativa - 04/50
25.02.2017 Breandan - Vaativa - 02/12
26.02.2017 Breandan - Vaativa - 01/12
14.03.2017 Fiktio - Vaativa - 04/30
18.03.2017 Fiktio - Vaativa - 05/30
08.03.2017 Fiktio - Vaativa - 04/20
14.03.2017 Wild Side Cobs - Vaativa - 01/40
20.03.2017 Wild Side Cobs - Vaativa - 01/40
19.04.2017 Hukkapuro - Vaativa - 05/30
21.04.2017 Hukkapuro - Vaativa - 01/30
22.04.2017 Hukkapuro - Vaativa - 05/30
23.04.2017 Hukkapuro - Vaativa - 02/30
28.04.2017 Hukkapuro - Vaativa - 04/30
30.04.2017 Hukkapuro - Vaativa - 03/30

Villit kouluratsastuskilpailut Kiltaniemessä

Suomenhevosten kantakirjatilaisuus 20.5.2017
Kantakirjattu Suomenhevosten kantakirjatilaisuudessa toukokuussa 201
kolmannella palkinnolla pistein 17 + 17 + 16 + 16 = 66p., KTK-III

TÄMÄ ON VIRTUAALIHEVONEN
ulkoasu © Cery 2015 - otsikon kuvat © scirlin & Sanna H. (farleighacres1@gmail.com) - piirretty grafiikka © www.amretasgraphics.com
muu © Vuorna 2015