Malkamäen Nyyti

SLA-II, ERJ-I & KRJ-I

♡ 1.3.2012 - 14.1.2018

Virallinen nimi: Malkamäen Nyyti, "Nyy" Syntynyt: 01.03.2012 (8v. 01.04.2015)
Rek.nro: VH12-018-0300 Rotu & sukupuoli: Suomenhevonen, tamma
Säkäkorkeus: 157 cm Väritys: Hopearautias
Kasvattaja: Malkamäki Omistaja: Liia VRL-11284 & Vuorna
Painotus ja taso: Yleis, helppo B ja 100 cm Saavutukset: SLA-II, ERJ-I, KRJ-I

Tiger looked around and gave a purr. And then a growl. What did that mean? The man could not tell.

Nyyti, tai vielä lyhyemmin ja tutummin "Nyy", on ihan hurjan sympaattinen hevostamma joka muutti meille Malkamäestä vuoden 2012 keväällä. Aluksi kenttäratsuksi kaavailtu tamma näyttää ulkoisesti hiukan hölmöltä ja luihulta, mutta luonteensa puolesta se on mitä parhain heppakaveri. Nyy suhtautuu elämän yllättäviinkin käänteisiin kuin hymyssä suin, eikä se koskaan nakkele niskojaan työnteolle. Hoitotilanteissa Nyy käyttäytyy äärimmäisen fiksusti ja rauhallisesti, se antaa harjata niin korvat kuin mahanalusenkin samalla kun se itse vetelee hirsiä pää painuksissa ja nauttii saamastaan hoidosta. Satulointi tai kengittäminenkään eivät saa tammaa sen kummemmin korviaan letkauttamaan. Talutettaessa tamman kanssa saa olla varuillaan ainoastaan herkullisten ruohomättäiden kupeessa; toisinaan Nyy keksii kiusoitella taluttajaansa ja koettaa jyrätä tiensä ojanpientareille haukkaamaan pientä välipalaa.

Nyy on lahjakas ratsu niin kouluun kuin esteillekin. Yleisluonteeltaan tamma on hyvin nöyrä ja miellyttämisenhaluinen ratsu, mutta ilman kovaa työntekoa on turha luulla pääsevänsä Nyyn kanssa alkuakaan pidemmälle - tamma nimittäin osaa olla tilaisuuden saadessaan äärimmäisen nihkeä ja laiska. Jos Nyyn kanssa ei heti alkajaisiksi osoita kaapin paikkaa, saa neidin kanssa takuuvarmasti tapella koko tunnin. Huomattuaan ettei ratsastajaa niin vain pompotella tulee Nyyssäkin vihdoin ne parhaimmat puolet esiin.

Kouluratsuna Nyy on parhaimmillaan mukava ja herkkä ratsu, joka kylläkin vaatii paljon ja erilaisia tehtäviä treenien ajaksi. Toisinaan tammaa täytyy kehottaa tämän tuosta eteenpäin, mutta yleensä Nyy liikkuu ihan rennosti ja reippaasti. Laukkatyöskentely ei ole Nyyn vahvimpia puolia vaan se tiputtaa helposti raviin. Tämäkin ongelma on helposti ratkaistavissa kun ratsastaja vain pysyy tarkkaavaisena ja pitää tamman hyvällä tuntumalla. Ravi on Nyylle huomattavasti vahvempi osa-alue ja se liikkuu helposti ja reippaasti eteen. Tamma alkaa helposti oikomaan reiteissä ja ennakoimaan mikäli harjoitteet ovat liian samanlaisia, joten ratsastajan täytyy jatkuvasti pitää tamma valppaana.

Energisenä ja varmana hyppääjänä Nyy on loistava esteratsu hiukan kokemattomammallekin ratsastajalle, sillä Nyy suoriutuu radoista helposti ilman suurempaa apua. Tamma on tarkka ja rohkea hyppääjä joka menisi todennäköisesti yli mistä tahansa. Yhtenä rasittavana piirteenä tammassa voisi sanoa olevan sen ennakoimiskyky - välillä Nyy alkaa itsekseen jo ohjautua seuraavalle esteelle kun edellisestä on selviydytty, eivätkä reitit tietenkään aina mene sen mielen mukaan. Treeneissäkin reittejä kannattaa vaihdella mahdollisimman paljon, sillä tamma oppii helposti ulkoa sen mistä milloinkin pitää mennä.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Kesähessu
Suomenhevonen, 156 cm, prt
SV-I, ERJ-II, YLA3, KRJ-III, SLA-II
ii. Narisijan Nässy
Suomenhevonen, 161 cm, rt
iii. Mollisointu
iie. Musta Magia
ie. Kirsikan Tytsy
Suomenhevonen, 151 cm, trt
iei. Eka-Näsä
iee. Pikku-Jupisija
e. Tähti-Emilie
Suomenhevonen, 159 cm, prt
SV-II, YLA3, KRJ-III, ERJ-III,
SLA-II, ERL-III, KERJ-III, KTK-III
ei. Huriikaani
Suomenhevonen, 155 cm, prt
eii. Heinolan Markus
eie. Karhusuovan Lempi
ee. Mannan Tähti
Suomenhevonen, 156 cm, prt
eei. Luutnantti
eee. Adalmiina

Jälkeläisinfo

Malkamäen Nyyti on käytettävissä suomenhevosjalostukseen yksipolvisille oreille harkitusti. Periyttää hyvää luonnettaan ja potentiaalia niin kouluun kuin esteille.

 

♡ 01.09.2015 o. Vuornan Tuhto SV-III, KV-II (i. Lakean Talvitango)
♡ 22.12.2015 t. Vuornan Ti-ti-uu (i. Koistilan Muisto)
♡ 13.4.2016 o. Vuornan Vinssi (i. Runo-Ruska)
♡ 14.7.2016 t. Vuornan Tulppaana (i. Lakean Vallaton)
♡ 05.10.2016 t. Vuornan Noitarumpu KV-II (i. Huvitutin Aaroni)
♡ 3.8.2017 t. Vuornan Nuokkunuttu (i. Metsäkartanon Sunami)
♡ 21.12.2017 o. Vuornan Aropas (i. Koistilan Aro)

Päiväkirjamerkinnät ja valmennukset

26.5.2013 - Estevalmennus, valmentajana Liia
Aamu alkoi kaikin puolin aurinkoisesti ja iloisesti, joten päätin repäistä ja tutustuttaa Nyytä jälleen esteratsastuksen mielenkiintoiseen maailmaan. Kentälle päästyämme sinikeltaiset puomit paljastuivat oikeiksi möröiksi ja oli työn ja tuskan takana saada korskuva tamma edes kulkemaan niiden ohi. Kun Nyy malttoi rauhoittua ja ymmärsi, etteivät puomit muuttuneet ärjyviksi tiikereiksi, saatoimme aloittaa lämmittelyn puomeilla. Nyy oli innosta suunnillaan ymmärtäessään jotenkin kummasti kulkeutuvansa puomien yli ilman, että ne sinkoilivat ympäriinsä. Kehuin tietenkin vuolaasti häntä tästäkin hyvästä, esteet kun saivat nuoren tamman vielä kummastuksen partaalle.. Kokosimme muutaman matalan pystyn ja Nyy ylitti ne mahtavan ilmavaran kera (jopa sinikeltaiset!). Kun nostimme esteet Nyylle kyllä varsin tuttuun kahdeksaankymppiin ja tamma oli yllättäen suorittanut nekin ongelmitta, koetimme lyhyttä rataa. Ensimmäiset esteet menivät hyvin, mutta sarjalla Nyy epäröi, sähelsi ja sotki hyvin valmistellut askeleet. Puomit sinkoilivat ja sinkoilivat vielä kerran sen jälkeenkin. Kolmannella kerralla saimmeaikaan oikein nätin suorituksen, jonka siivin valmennus oli hyvä lopetella ja vain jatkaa ja jatkaa tamman koulutusta. Potentiaalia siitä kyllä löytyy, kunhan nuoruuden epävarmuus saadaan pussitettua.

8.12.2013 - Kouluvalmennus, valmentajana Liia
Nyyn kisaura on lähtenyt hyvin käyntiin etenkin esteiden oslta, mutta kouluratsastuksen saralla tammalla on vielä petrattavaa. Tänään tamma pääsi (tai joutui) jälleen kerran oikeaan tehotreeniin. Isoimmaksi ongelmaksi tamman kanssa on osoittautunut sen kärsimättömyys ja etenkin tarkkuutta vaativat tehtävät, joissa neiti löntystää menemään jos alkuverkat ovat olleet edes hiukan liian kevyet ja menohalut ovat hakusessa. Alkulämmöt otettiin tänään siis oikein pitkän kaavan kautta ja ratsukko sai kaikessa rauhassa ratsastaa voltteja ja ympyröitä niin paljon kuin vain lähti. Kun Nyyti alkoi olla jo suht hyvin vireessä, siirryimme tekemään yksinkertaisia siirtymisiä, joilla heräteltiin tammaa avuille vielä lisää. Käynnistä pysähdyksen kautta suoraan raviin ja taas pysähdyksen kautta takaisin käyntiin. Siirtymiset sujuivat oikein kivasti ja saatoimme jatkaa treeniä hiukan haastavempien asoiden parissa. Treenasimme asetuksia sekä hiukan kokoamista ravissa ja käynnissä. Käynnin kokoaminen oli selkeästi paljon haastavampaa ja tamma olisi jatkuvasti tahtonut siirtyä raviin, mutta ratsastajan apuja vielä selkeämmiksi fiksattuamme alkoi sekin sujua. Ravin kokoaminen sujui alusta lähtien oikein hyvin, ravityöskentely onkin yleisesti ottaen tamman vahvinta osa-aluetta. Muutaman kerran väistöjäkin kokeiltuamme saatoimme siirtyä hiukan laukan pariin. Nostimme aluksi keskiympyrällä laukat molempiin suuntiin, jonka jälkeen aloimme hiukan kokoamaan. Tehtävä sujui hyvin, Nyy liikkui kauniisti eteen eikä aikaillut lainkaan. Valmennus oli sujunut yllättävän hyvin ja ehkä olin jopa hiukan pettynyt etten päässyt kunnolla paneutumaan tamman ongelmakohtiin kun se käyttäytyi lopulta niin esimerkillisesti tänään.

26.1.2014 - Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Liia
Pikku-Nyy on pikkuhiljaa ryhtynyt petraamaan myös kouluratsastuksen saralla, jee! Nyytin kanssa täytyy vaan saada asiat kunnolla rullaamaan ja keskittyminen kohdilleen. Tänään Nyyn kanssa käytiin perustreenailun ohessa hiukan läheisellä pellolla ravailemassa ja neiti vaikutti kyllä taas niin iloiselta elämäänsä että itseäkin alkoi ihan hymyilyttää pelkästään tamman innostunut askellus. Laukkojen aikana tamma lähti liikkeelle kuin tykin suusta ja hetken hämmästelyn jälkeen päätin antaa hevosen irrotella sitten ihan kunnolla; ja kyllä sitä vauhtia sitten löytyikin! Ehkä tammalla oliskin ollut kapasiteettia myös kentäratsastuksen saralle! Lenkin jälkeen oli hyvä aika ottaa tamma pikaiseen pesuun ja siistimiseen; Nyytin lempparijuttuihin ei vedellä lotraaminen kuulu, joten hyvänä taktiikkana pesua ennen onkin neidin väsytys. Nytkin pesu sujui suht helposti, eikä hännän ja harjankaan napsiminen jaksanut hirveämmin kiinnostaa Nyytiä kunhan sai vain hiukan lepuuttaa silmiään ja ehkä vähän torkahtaakin.

1.2.2014 - Estevalmennus, valmentajana Liia
Tänään valmensin Nyytiä ja yhtä meidän tallin uusista ratsastajista. Maneesiin saapuessani en hämmästynyt yhtään, kun näin hevostamman laahustavan pitkin uraa ja ratsastajan keskittyvän lähinnä puhelimen näpräämiseen. Ratsastaja sai kyllä heti kuulla kunniansa puhelimen käytöstä ja keskittymiskyvyn puutteesta ja kehotin ratsastajaa oitis antamaan tammalle hyvin runsaasti apuja, että saataisiin hevonen hereille horroksesta. Purkaukseni kuullessaan Nyy myös automaattisesti reipasti hiukan tahtiaan, joka sai minut myhähtelemään huvittuneena. Kun Nyy vihdoin edes liikkui, saatettiin aloittaa valmennus lämppäämällä puomien kanssa. Alkutunti alkoi sujumaan ja rullaamaan hyvin, ratsukko pelasi kivasti yhteen ja Nyyti vaikutti innokkaalta. Kokosin kaksi yksittäistä pystyä suoralle linjalle ja pyysin ratsukkoa ylittämään alkuunsa ne. Nyyn loikat hämmästivät hiukan ratsastajaa, joka tömähti hypyn jälkeen takaisin satulaan. Käskin pitämään parempaa tuntumaa tammaan, jotta se ei pääsisi harppomaan omituisia tiikeriloikkiaan, jotka olivat tammalle hyvin ominaisia ilman kunnon apuja. Toinen este ylittyi jo paremmin ja muutamien toistojen jälkeen homma alkoi sujua. Nyytikin on huomattavasti edennyt esteratsun urallaan, eivätkä värikkäätkään puomit saa sitä sydänkohtauksen partaalle. Seuraavaksi kaksikko sai kokeilla hyvin yksinkertaista rataa, jonka tarkoituksena oli lähinnä saada ratsukko tulevaa varten tutustumaan toisiinsa vielä paremmin. Täytyi myöntää, että Nyyti sopi kyllä ratsastajansa kanssa yksiin hienosti, eikä ongelmia näillä helpoilla radoilla ainakaan tullut. Hienoa!

19.3.2014 - Kouluvalmennus, valmentajana Liia
Meidän pieni Nyytineiti pääsi tänään kouluvalmennukseen! Tamman kanssa on sujunut ihan hurjan hyvin kaikilta osin, mutta meidän uusi ratsastaja Peijo ei jostain syystä vain löydä tamman kanssa yhteistä säveltä. Peijo istutettiin siis jälleen kerran Nyytin selkään ja hommat aloitettiin ihan rennolla meiningillä. Alkulämmöillä Peijo sai heti alkaa tekemään reippaasti siirtymisiä ja pysähtymisiä, huomasin heti alkuun ettei ratsastaja pyytänyt tammalta tarpeeksi ja meno jäi tahmeaksi. Kehotin Peijoa ajamaan rohkeasti eteen ja pikuhiljaa Nyytin liike vapautui. Meno näytit vieläkin jokseenkin kankealta - Peijo on tottunut ratsastamaan jättimäisillä puoliverisillä, joten suomenhevoset varmasti ovat jonkinsortin kulttuurishokki miehelle. Sinnikkäästi jatkettiin valmennusta ja siirryttiin kolmikaariselle treenaamaan lisää siirtymisiä, asetuksia ja laukannostoja. Harjoitus sujui ja Peijokin alkoi näyttää pikkuhiljaa siltä ettei ratsun jokainen askel ottanut pannuun. Laukka putosi helposti raviin, joten laukattiin Nyytin kanssa reippaasti vielä päädyissä ja haettiin sopivaa tempoa. Peijo joutui aluksi ajamaan runsaasti eteen, mutta nyt kun ratsastaja jo uskalsi pyytää ratsultaan huomattavasti enemmän, suostui Nyytikin yhteistyöhön helpolla. Ihan hyvä valmennus ja vaikka tästä kaksikosta ei varmaan mitään kisaratsukkoa tullakaan saamaan, niin olipahan tästäkin varmasti jotain hyötyä molemmille!

20.5.2014 - Kouluvalmennus, valmentajana Liia
Ihana Nymppä! Tänään liikuttiin Elielin pitämässä kouluvalmennuksessa ja vaikka minua tuppaakin useimmiten jännittämään Elielin pitämät tunnit, niin tänään fiilis oli alusta saakka ihanan rento. Nyyti liikkui niin nätisti ja kevyesti heti alkulämmöillä, ettei paljoa huolettanut vaikka Eliel selvästi yritti savustaa kaikki mahdolliset hutiloinnit meistä esille. Nyyti tuntui tosi vastaanottavaiselta ja keskittyneeltä, avut menivät nopeasti läpi eikä Eliel päässyt jauhamaan edes huonoista ajoituksista, jee! Saatiin ohjeeksi tehdä väistöjä aluksi käynnissä, sitten ravissa ja lopulta laukassa vaihtoja aina Elielin määräyksen mukaan. Aluksi ehdittiin aina suortksen jälkeen hetken aikaa keräilemään itseämme, mutta Elielin käskyje väli lyheni lyhenemistään ja lopulta tahti oli aika tiuha. Vaihoissa tuntui pientä haparointia (lähinnä oman hermoiluni takia) ja Eliel pääsi korjaamaan työskentelyäni. Kun avut menivät paremmin läpi ja olivat huolellisemmat, sujuivat vaihdotkin jälleen erinomaisesti! Nyyti alkoi tehotreenin jälkeen tuntumaan melko väsyneeltä, joten Eliel päästi meidät loppuverkalle. Nyyti sai juosta kaula pitkällä reippaalla tahdilla ja itse jouduin taas venyttelemään ja tekemään kaikenmaailman akrobaattisia temppuja.

Kilpailumenestys, 45 sijoitusta KRJ

12.12.2014 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 03/40
15.11.2015 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 04/50
16.11.2015 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 01/50
27.01.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 05/30
15.01.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 01/30
16.11.2015 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 04/79
27.01.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 03/40
28.01.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 06/40
02.02.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 05/40
28.01.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 01/70
21.03.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 01/30
22.03.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 03/30
23.03.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 02/30
21.02.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 05/40
01.03.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 05/35
26.02.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 06/40
29.03.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 05/43
01.04.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 06/43
04.04.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 05/43
20.03.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 05/30
04.04.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 02/30
05.04.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 05/30
06.04.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 04/30
08.04.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 01/30
02.05.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 01/30
04.05.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 04/30
05.05.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 05/30
06.05.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 04/30
07.05.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 03/30
07.05.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 02/30
10.05.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 03/30
17.04.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 06/60
21.04.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 02/60
23.04.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 06/60
09.04.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 03/55
17.04.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 02/55
22.05.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 03/30
28.05.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 03/30
22.06.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 04/40
29.06.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 06/40
01.07.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 01/40
03.07.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 01/40
08.07.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 06/40
16.05.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 04/40
03.05.2016 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo B - 04/54

Kilpailumenestys, 44 sijoitusta ERJ

19.09.2014 ERJ Esteratsastus kutsu 90 cm - 05/50
23.09.2014 ERJ Esteratsastus kutsu 90 cm - 07/50
07.07.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 04/28
12.07.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 01/28
15.07.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 04/28
11.07.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/19
12.07.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/16
12.07.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 04/19
13.09.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 03/30
17.09.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 04/30
11.12.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 05/30
12.12.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/30
13.12.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 05/30
15.12.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 04/30
17.12.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 05/30
19.12.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 04/30
17.11.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/50
13.11.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 04/50
22.12.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 05/40
29.12.2015 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/40
18.03.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 03/30
24.03.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 05/30
02.03.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 03/30
03.03.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 05/30
04.03.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 01/30
09.03.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/30
29.03.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/28
01.04.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/28
02.04.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/28
02.04.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 03/28
22.04.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 01/40
23.04.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 03/40
25.04.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/40
30.04.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 03/40
18.04.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 01/40
19.04.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 01/40
23.03.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 03/30
09.05.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 01/30
21.05.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 05/40
22.05.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 04/40
24.05.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/40
26.05.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 06/40
28.05.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 03/40
28.05.2016 ERJ Esteratsastus kutsu 100 cm - 02/40

Näyttelymenestys
07.12.2012 NJ Kisakeskus Bailador Suomenhevostammat - 10/12, JS
15.08.2016 VSN Turmeltaja Suomenhevostammat - 08/12
19.09.2016 NJ Eelinniemi Suomenhevostammat - 11/12

Suomenhevosten laatuarvostelu 10/2016
Vuoden 2016 lokakuun Aikuisten suomenhevosten laatuarvostelussa toinen palkinto pistein
12 (3-3-3-3) + 23 + 25 + 20 + 4 = 84 p., SLA-II

Esteratsastusjaoksen laatuarvostelu 7/2017
Vuoden 2017 heinäkuun Esteratsastusjaoksen laatuarvostelussa ensimmäinen palkinto pistein
6,5 + 40 + 25 + 20 + 11 = 102,50p., ERJ-I

Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelu 11/2017
Vuoden 2017 marraskuun Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa ensimmäinen palkinto pistein
8 + 40 + 25 + 20 + 15 = 108 p., KRJ-I

TÄMÄ ON VIRTUAALIHEVONEN
ulkoasu © Cery 2015 - otsikon kuvat © scirlin & Sanna H. (farleighacres1@gmail.com) - piirretty grafiikka © www.amretasgraphics.com
muu © Vuorna 2015